| Ushhher a întrebat:

aseara o iepuroaica mi.a avut pui, toti sunt in cuib inafara de un pui care este afara. O sa-l puna ea singura inapoi sau sa il pun eu. As dori sa precizez ca iepuroaica e urias belgian la prima nastere.

Răspuns Câştigător
| ioanax2004 a răspuns:

Cel mai bine il pui tu dar oricum il va pune iepuroaica. Exista astfel de pui care vor sa,, exploreze locul''. Desi zici ca au fost nascuti acum un scurt timp si au ochii inchisi, ei pot,, observa'' lucrurile. Bafta!

3 răspunsuri:
| Carmen27 a răspuns:

In unele cazuri privind mamiferele, sunt sanse ca unul sau mai multi pui sa fie oarecum ignorati. Este bine sa il pui tu inapoi in cuib, iar apoi il va pune ea singura.

| sisiucar a răspuns:

Exact aceeasi problema am avut-o si eu dar greseala mea a fost ca nu l-am pus innapoi si dupa un timp nu a mai vrut puiul sa intre in colectivul in care erau si fratii lui.Credema mai bine il pui tu ca sa nu patesti ca mine.

| Velicu_Alexandra_1995 a răspuns:

Nu ai voie sa ii atingi puii.Acestia poarta mirosul mamei si daca ii atingi ea ii va reapinge sau poate chiar manca.Lasa-o sa vezi ce face. Daca nu ii ia cere ajutorul unui medic veterinar.