In primul rand laptele nu este recomandat pentru ca sporeste infectia (mdaria)sa nu mai spui nimanui chestia asta pentru ca nu are efect si animalul moare crede-ma pe cuvant, in al doilea rand daca nu a inhalat otrava sa-r putea sa nu aibe nimicadar pentru orice eventualitate dimineata la prima ora du-te cu el la doctor si ceva care sa il faca sa vomite ar fi apa cu sare pe stomac ca iti spun eu ca vomita tot ce a papat, simptomele principale la otravire sunt spasme la botic, nestabilitate pe picioare si veder incetosata, daca observi vreunul ii clar ca a inghitit otrava
Poi nu are nici unul din aceste simptome, mie mi se pare ca este destul de sanatos, ca de obicei, dar am aflat ca a inhalat otrava, si aseara a apucat si sa bea lapte.Tot aseara i-am mai dat doua lingurite de ulei de floarea soparelui pus pe mancarea lui obisnuita (am auzit ca e foarte bun). Pisoiul nu prezinta nici un simptom (nu a avut diaree, doar a facut PUTIN moale)nu a vomitat, este ca si o zi obisnuita, mananca bine. Deci ce zici, ar trebui sa-l mai duc l-a veterinar? Sau ar trebui sa-l fac sa vomite?
Daca a mancat otrava, da-i lapte nefiert, sau lapte, e cel mai bun antidot impotriva otravei.
Sincer poate o sa razii dar ie una personal cand imi sunt bolnave pisicile(am 4) le dau antibiotic. Dar nu cred ca ii ceva prea grav, nu cred ca pateste ceva. Stai linistit!
fundita?
Daca nu esti sigura ca ca pisica n-ar fi mancat din otrava uitate in plic si vezi acolo daca lipseste o parte mice din otrava sau duo la veterinar sa iti spuna el leacul daca intr-adevar a mancat otrava eh nici eu nu-s expert dar stiu ca trebuie sa o duci la veterinar si vomatul ori incearca sa vomite otrava ori a mancat ceva neplacut iti urez succes cu pisica ei mai mult nu am de spus papa.
Daca nu incepe sa devina retras, sa fuga de tine si sa refueze mancarea inseamna ca este ok, dar fi cu ochii pe el.bafta