Gasiti o cunostinta care are curte si duce-ti-o acolo sau o puteti tine in casa intr-un locsor pana trece zapada si frigul asta.
Daca nu, faceti o cusca din lemn cum vi s-a spus mai sus, si puneti multe prosoape inauntrul ei, sa fie pufos.
Carnita, lapte si hrana umeda pentru caini. Pentru ca la 2 luni e mica si nu poate roade bobitele.
Aveti grija de ea macar sa creasca. Dupa, va fi mai usor.
Pune anunturi la farmacii vet. poate o vrea cineva, decat s-o gaseasca hingherii sa o duca la adapostul lor.mancare gatita probabil a mancat.
Tin sa mai mentionez ca am in casa, o catelusa si 2 papagali si stau la bloc, nu am posibilitatea de a o tine in casa si nici prietena mea.
Puneti pe cineva sa-i faca o cusca.
Mancare : Bobite, lapte, oase, carne, si resturi de la voi.
Esti sigura? Oase la un pui de 2 luni.
ON: Daca vrei sa se dezvolte cumparai niste royal canin pentru pui, sau adaptat la rasa.O sa se faca ca un tanc daca ii dai mancare si afectiune.Bafta!
Bag-o in casa si nu-i mai face nicio cusca.Asa imi era si mie mila de animale intr-o perioada de ajunsesem sa am 5 caini si 7 pisici intr-un apartament. Mirosul ma omora dar nu-mi permitea inima sa-i arunc.Cred ca poti face si tu la fel pentru o catelusa.
Faceti voi o cusca din lemn, daca stiti desigur sau puneti pe altcineva sa o faca.Mancare..pai lapte, carne..in general asta mananca un caine.
Pai in aceasta perioada de 2 luni cainele NU se tine afara asa ca tine-o in casa...Dai de mancare ceva care sau incearca diferite macaruri sa vezi ce-i placeFunda?
Buna! Nu zic cu rautate dar sa-i dai la un caine carne la 2 luni e o idee foarte proasta! Nici macar nu are dinti cu care sa roada, nici paine nu poate sa manance apoi carne...
Eu am avut catei(+ mama lor) dar gandeste-te ca o mama de "caine". Tu ce ai putea sa le dai?
Eu iti propun sa ii dati lapte caldut. Iar de casa habar n-am ce ai putea face. Poate ii poti spune cuiva sa faca o casuta, chestia e sa ai grija cu el ca este mic, afara este iarna (desi nu ar trebui) si ar putea sa moara din cauza frigului. Pune ceva paturica groasa acolo langa el.
Mult succes! Sa ai grija de el!
Lapte nu ii putem da mereu iar la 2 luni nu e chiar asa mica are lungimea a doua halbe de bere
Pai daca stai la casa o poti lua inauntru iar daca stai la bloc construieste o cusca sau cumpara una daca construiesti una fa-o din material tare fai un acoperis prin care sa nu intre nimic la spate pune-i tot acelasi material si in stanga si indreapra la fel si in fata la fel dar in material sa faci niste gauri de aproximativ 4 cm sau 5cm ca s apoata respiara pune-i un patrat din lemn peste lem pune-i o patura sau doua invelitio pune-i inauntru lapte si daa nu mananca bobite du-te la veterinar si daca se vand ssi produse acolo cumparai mancarer moala de juniori sau conserva de juniori sper ca va fi bine
Ce dragut!:X
Este un gest extraordinar ca ati luat-o!
Eu cand am luat-o pe catelusa mea i-am facut o cusca din lemn mai mare putin decat ea, i-am pus paturi sa-i tina de cald.
De asemenea am hranit-o cu lapte, carnita, mancare de catelusi(pedigree junior).
De obicei cainii labradori sunt mai rezistenti la frig decat alti caini de talie mica deoarece cresc mai repede(si mai mult) si au blana mai groasa.
Sper ca ti-am fost de folos
Puteti sa ii faceti o cusca din lemn cu ajutorul parintilor vostri inr-un loc in care nu este zapada din abundentasi sau sa-i ingraditi un loc asta ar fi cea mai buna idee.De mancare puteti sa ii dati resturi de mancare daca e pui nu ii dati oase mici ca se poate ineca.Succes!