Cred ca atunci cand la-i dus in masina si-a amintit de un lucru trist pe care la trait (cateii sunt poarte destepti) trebuie sa petreci mai mult timp cu el si sa nu il mai duci in masina, poate acest catel a avut candva o stapana care a vut un accident ceva legat cu masina si poate lui ii este frica sa mai intre in alte masini. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Cu siguranta va dura vreo doua zile pana se va adapta la noul mediu, despre caini am vreo 2-3 articole aici http://www.articolepractic.blogspot.com/ daca te ajuta cu ceva ma bucur si chiar poti comenta acolo! :)
Nu cred ca este ceva serios trebuie doar sa se obisnuiasca cu noua locuinta si noi stapani, el de cand s-a nascut a stat numai in locul acela si cu fratii si mama lui asa ca de aceia se simte trist, nu-ti face griji in maxim o saptamana ar trebui sai treaca. Sper ca te-am ajutat. Fundita?
Nu s-a obisnuit cu noua locuinta, ai putina rabdare, trebuie sa petreci ceva timp cu el. De unde l-ai luat?
Pai sigur nu e obisnuit cu masina asa mi s-a intamplat si mie ti-o zic din propria experienta iar comportmanetul cainilor este foarte diferit al meu este la fel ca si al tau acorda-i timp sa se obisnuiasca cu familia ta si ai sa vezi ca va deveni mai vesel Funda!
E ceva normal daca,cand a vazut oglina s-a pus in fata ei si privea neconteni apoi a inceput a plinge, ma cam speria si am intorso, apoi el incerca din nou sa se uite o_O
Nui nimic garv cine stie poate ii e dor de prieteni si daca e in casa cred ca ie frica de tine lasa-l sa sa acomodeze in 23 maxim 4 zile o sa fie bine.
Deniissel întreabă: