Are diaree du-te la o farmacie veterinara si ia oxifuran e ff bun ii dai o pastila pe zi si isi revine in 4 zile )
bafta
Pe langa ceea ce au spus ceilalti, pot si eu sa mai adaug ca o pisica sanatoasa se mentine curata. Daca nu o face... atunci are o "buba" undeva.
Mai poate sa fie o problema:scurgerea sa fie genitala si atunci are metrita, adica puroi la uter (daca nu e sterilizata cu scoaterea uterului).
Este o afectiune ff grava, daca e asa.
Diareea se face si de la lapte! Cu toate ca toate pisicile adora laptele, nu la toate le face bine.Mai ales daca este foarte rece, din frigider.
Ea desigur se mentine curata, se spala dar asta mai tare se intimpla cind doarme.Acum ea e ff activa, maninca se joaca alearga.Amy(asa o cheama)nu a fost sterilizata.Si ea nu maninca lapte.Dar oricum m-ai ajutat enorm.Azi ma duc cu ea la veterinar.Nu cred sa fie ceva ff grav daca Amy e activa.Multumesc tuturor si mersi ca m-ai ajutat. Apreciez asta.Sincer...Va PUP...Pa-Pa
Nu are absolut nimic.Iau ramas resturi de cum sa zic...treaba mare de cand a fost la litiera. Poti sa o stergi cu un servetel umed.Si a mea face la fel
Multumesc mult! m-ati ajutat enorm! Toate raspunsurile mi-au ajutat asa ca nu dau funda nimanui.Dau vot
E prima data? Cred ca stii ca si animalele ( femele ) au acea menstruatie. Daca nu e asta are o problema de sanatate. In acest caz iti recomand solutia lui razvilol. Sper ca te-am ajutat.