Pai cel mai bine ar fi sa te dudci cu el la medic.
Si motanelul meu, Raphaelo (nu il mai am ) era lenes nu se juca, era foarte trist.
Si l-am dus la veterinar si s-a rezolvat.
Sau poti pur si simplu sa stai numai cu ea, sa o mangai pe capshor, pe sub barbie, dupa urechushe, sa vorbesti cu el, sa ai dai mancare chiar si din palma, sa il ti in bluza ta ca sa nu-i fie frig si sa stie ca tu il protejezi si sa ai tot timpul grija de el ca si de un bebelus ca toate animalele au sentimente si daca le iubesti, animalele vor simnti asta si te vor iubi si ele si inca ceva important ce trebuie sa faci, sa te joci cu ea.
Sa fugit impreuna dupa "soricel", sa te comporti ca ea, dar sa nu o sperii si vei vedea ca se va face foarte bine.
P. S. sa ii faci baitza ca sa fie curatzica.
Dar totusi... prima si prima si prima data du-o la veterinar ca sa insanatosasca.
Sper ca pisicuta sa isi revina si sa o saluti din partea mea.
Dupa ce s-a mutat intr-un mediu nou, necunoscut, e normal sa fie speriat. acomodarea ia un timp diferit pentru fiecare rasa, ca sa nu mai vorbim de propria personalitate, deci nu e realist sa te astepti sa fie fericit de la inceput. si daca asta te deranjeaza, sa vezi cind se va relaxa si va incepe sa studieze fiecare centimetru al casei, urcindu-se pe mese si darimind tot in cale. dar si asta e normal, face parte din procesul de adaptare, asa ca rabdare si succes.
Pai probabil din cauza ca mai intai a fost luat de la mama lui iar apoi de tine. Puiul nu este inca obisnuit cu tine dar o sasi revina.Tot ce trebuie sa faci e sa ai rabdare sa il mai mangai sa sa te joci cu el. Fai un ghem sau ceva, o jucarie.
Multumesc mult de raspunsuri.Sincer,toti 3 meritati fundita. Ii ofer toata dragostea, jucarii.de toate. i-am facut baita. Dar o sa o duc si la veterinar sa vad.Multumesc din suflet
Alenira întreabă: