| GiuliaMariaaa a întrebat:

Bună TPU!

Azi când veneam de la școală am văzut un câine ciobănesc abandonat și murdar. I-am dat ce îmi rămăsese din mâncare și l-am mângâiat, e foarte blând, chiar dacă nu mai e un pui.

Tatei i-am zis și el vrea să îl luăm acasă, iubește animalele mai mult ca pe el, ceea ce mi-a transmis și mie.
În schimb mama e mai diferită. Îi plac animalele, dar le prefera mici, de exemplu pisicile, și cum mai avem un dog german, mi-e frică că o sa spună nu. Avem o casă mare, putem să îl luăm, dar ea nu o să vadă asta cu ochi buni.

Cum să o întreb? O idee?

Răspuns Câştigător
| maraveamere a răspuns:

Buna! ar fi păcat să îl abandonați și voi crying poate dacă mama ta te va vedea ca îl iubesti foarte tare atunci poate ca într-un final o să zica da. încearcă să insisti sau să îi explici cât de mult vrei sa il ți!
stiu si mama e dificilă și când am adus o pisică în casa nici nu voia să audă de ea. iar acum o iubește nespus de mult big grin succes la convins?

5 răspunsuri:
| PsihologDanielBotezan a răspuns:

E foarte frumos gestul tău. happy

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

big grin Mă bucur că mai există oameni atât de sentimentali, marinimoși și plini de compasiune. happy Roag-o frumos și se va îndura! Sigur va accepta. Doar are inimă.winking Funda? big grin

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Direct. Spui că acel câine va fi prietenul tău cel mai bun. Și dogul va fi bucuros să aibă un prieten.

| MariaEElena0505 a răspuns:

Eu când am adus-o pe micuta mea acasa..am adus-o drept surpriza alor mei. ‘)))
Ok. Nu face ca mine. Pur și simplu, vorbește cu ea. Este mama ta și ar trebui sa te înțeleagă. Dar și tu pe ea…cât timp stai acolo.

| Celcestietot a răspuns:

Ii spui ca tu ti-ai dori sa fie acolo cu voi.