| cezari a întrebat:

Azi,veneam de la zilele orasului, era noapte tarziu, si am gasit un pui de catelas nou-nascut cam de cateva ore.Era ud,schieuna, ii curgea ceva galben.L-am dus acasa, si am incercat sa vad daca il adopta gudita mea (mama a 2 ture de pui) si l-a lins,numai ca am o problema,nu mai are lapte si am incercat sa il hranesc cu paiul, cu lapte de vaca. Dupa aceea l-am pus infasurat intr-o fata de perna, in cusca alaturi de gudita mea.Cainele tot iesea afara (ma refer la gudita) asa ca l-am inchis alaturi de nou-nascut.Acum ma tot rog sa reziste pana a doua zii si va rog dati-mi informatii ce sa fac cu el, unde ii pot gasi biberon, cum sa il ingrijesc etc. Va rog mi-e mila de acest catelas! VA IMPLOR!

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Biberonul se cumpara de la farmacie, si trebuie sa ii faci lapte praf.
De asemenea pentru sanatatea lui, a ta si a cateilor tai trebuie dus luni la veterinar.
In primele 3 saptamani il hranesti cu lapte praf din biberon odata la 2 ore, ii dai 120 ml.
Apoi de la 4-6 saptamani din 3 in 3 ore 150 ml
6-8 Saptamani 180-200 ml.
Apoi poti incepe cu mancarea de caini si carnita de pui sau curcan doar fiarta, nu fripta.
Pedigree la plic sau conserva, pedigree la plic este intre 2-4 lei (depinde de pretul din magazinul respectiv).
http://www.julie.ro/......-400g.html
Costa intre 4-7 lei (Eu am dat pe el 7 lei)
- Pedigree junior CONSERVA.
- Pedigree junior la plic : http://hobbyworld.ro/produs/index/cat/114/id/254
- Darling Junior Conserva

Daca crezi ca nu poti avea grija de el, cauti pe net o asociatie de animale din localitatea ta, atat pe net cat si pe facebook. Daca nu gasesti spune-mi localitatea ta si te ajut eu.
Mult Succes!

7 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Am avut si eu grija de cativa pui (patru), le dadeam lapte, la cutie sau punga, din biberon pe care il gasesti la orice farmacie. cand au mai crescut le dadeam mancare de catei, bobite, inmuiate in lapte, dupa ce au mai crescut am inceput sa le dam si carne de pui, ciorba, salam, ce aveam si noi ca erau de afara din fata blocului. ai grija sa stea la frig dar nici la soare ca face insolatie, la mine au facut si nu a fost frumos. o sa fie bine. sanatate!

| EvangelineLovin a răspuns (pentru EvangelineLovin):

Adica sa NU stea la frig, scuze!
Si lapte de vaca, lapte din comert.

| cezari explică (pentru EvangelineLovin):

Pot si lapte de vaca natural si lapte de vaca din comert? sau doar lapte de vaca din comert?

| EvangelineLovin a răspuns (pentru cezari):

Eu zic ca orice lapte, daca e bun pentru oameni e bun si pentru el. Ma bucur sa aud ca traieste. o sa fie bine.eu cand am avut grija de catelusii aia le dadeam sa manance saracutii doar de vreo 3-4 ori pe zi.erau ei mai slabuti dar tot au rezistat. asa ca daca ai grija de el, il hranesti din 3 in 3 ore, sau din 4 in 4, o sa fie bine. sa-ti traiasca!

| cezari explică:

Si daca se gaseste lapte pentru caini...Si cum se numeste ceva de genu etc...

| cezari explică:

Ma bucur ca a putut rezista pana a doua zii si cred ca va rezista in continuare...

| cezari explică:

Din pacate catelul a murit dupa o saptamana, scazut brusc temperatura afara sad crying.