| DeshiBebe a întrebat:

caine pisica peste sau papagal? De ce?
Si nu as dori raspunsuri gen:Caine ca e cel mai bun prieten al omului sau pisica ca este draguta!

Răspuns Câştigător
| KhludCiprian a răspuns:

Pisica: cea mai putina "mentenanta". Adica in principiu daca ai viata aglomerata nu trebuie decat sa ii dai mancare, sa o mangaii din cand in cand si sa ii schimbi nisipul.
Caine: vrei sa ai cineva "ce te intelege". Cainii sunt mult mai dependenti si trebuie scosi afara zilnic.
Papagali: daca esti alergic la par sau nu vrei sa umble prin casa tot timpul sa iti rastoarne lucrurile. Si cand canta, suna de obicei mai melodios.

Eu am pisica, dar nu am un raspuns ce sa te convinga complet.

| DeshiBebe explică (pentru KhludCiprian):

M-ai convins dar mai astept si alte raspunsuri:*

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde si cat timp ai la dispozitie.
Cainii sunt super si te distrezi cel mai bine cu ei, dar sunt si cel mai greu de ingrijit, nu numai de scos afara, (chiar daca stai si la casa) dar si pentru ca trebuie sa faci vizite si la doctor periodic.
Pisicile, mie una nu imi plac atat de mult, nu mi-as lua o pisica pentru ca nu imi place ca se urca peste tot. Desigur, o poti dresa sa nu o faca, dar o sa priceapa mult mai greu decat un caine.
Papagalii sunt draguti, chiar usor de intretinut, trebuie doar sa speli tavita de sub cusca, iar daca vrei sa ii dai drumul prin casa, il poti invata si chiar sa ii pui niste lucruri pe care sa stea.
Pestii, ce pot sa iti spun, nu e mare lucru si afectiune din partea lor nu primesti... Sunt usor de ingrijit. Cel mai usor.
Sper ca te-am ajutat putin.
Pupici:**!

| nightghost96 a răspuns:

Peste pentru ca il intreti cel mai usor are nevoie doar de un acvariu apa curata si o pompita si niste granulepraf cu ce il hranesti costa 5 lei o cutie. Funda te rogg din toata inima ca nu am nici macar una sad

| DeshiBebe explică (pentru nightghost96):

Din pacate nu iti pot da funda dar iti dau un vot:*

| DianaDiaa a răspuns:

Hamsterlaughing

Acum serios eu prefer pisica, imi plac si pur si simplu de cand eram mica, daca ma durea burta stateam cu
pisica langa mine si imi trecealaughing
Cainele e mai bun pentru ca iesi cu el afara in caz ca nu ai ce face in casa sau nu ai cu cine sa te plimbi.
Papagalul exclus...mie nu prea imi plac, nu ai ce face cu el, cum te joci? Nu asculta, nu vine sa il iei in brate nu nimic.
Si sincer nu stiu ce raspuns vrei sa te convinga, nu trebuie sa iti spunem noi ce sa preferi. Nu stiu ...stai putin si primul animal care iti vine in minte cam ala ar fi nu crezi?

| DeshiBebe explică (pentru DianaDiaa):

Nu nu credlaughing
Hamster nici atat hidos.
Papagal nu e neaparat exclus, poate spui asta ca ai avut tu si ti-a facut astahappy

Întrebări similare