| m0n1kmara a întrebat:

Care sunt avantajele si dezavantajele rasei yorkshire terrier?

4 răspunsuri:
| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Pai avantajele : jucausi, blanzi.se adapteaza usor si se dreseaza usor
dezavantajele : sunt foarte bolnaviciosi si trebuie sa ai mereu grija de ei (sa-i speli pe dinti, sa ii cureti, sa ii periezi zilnic)
p. s. si eu am vrut unul ar veterinarul m-a sfatuit sa nu imi iau deoarece se imbolnavec repede si pot foarte usor sa moara straight face oricum eu iti recomand ca si caine de apartament un bichon mini pentru ca nu sunt asa de bolnavicioi dar sunt si ei mici si jucausi (am si eu unul) big grin

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Dezavantaje:periajul zilnic, Parul din regiunea perianala trebuie curatat cu grija si mentinut in limite confortabile de lungime. Deseori parul din acea zona se imbacseste ducand la un aspect neplacut si facilitand infectiile ori iritatiile, grija mare la dantura din pricina acumularii tartrului, nu au toleranta prea buna la alimente inferioare calitativ, daca sunt lasati mult timp singuri, ar putea distruge obiecte, din singuratate
avantaje:usor de dresat, se adapteaza (poate locui si intr-un apartament dar si la ferma), blanzi, protectivi, inteligenti, se comporta bine cu alte animale

| shineeshadow a răspuns:

Avantajele sunt ca este un bun protector, este un caine bun de apartament
si dezavantajele sunt ca :
latra foarte mult
trebuie des periati
si nu este bine sa ii lasi in preajma bebelusilor pot deveni agresivi