anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catelul meu de 2 luni, face peste tot in casa. I-am pus ziar dar nu face pe el chiar daca l-am certat putin. L-am scos de cateva ori afara in locuri curate, fara mizerii si microbi dar nu prea face nici afara. Cum ajunge in casa cum face pe jos. Nu stiu ce sa mai fac! Cum sa-l invat sa faca pe ziar?

Răspuns Câştigător
| pinkypuffy a răspuns:

Lola catelul daca nu face cand il scoti afara poti face asa:1)-sa il ti 2-3 ore (pana face ca el ca pui nu se poate tine fff mult)
2)-la pet shop exista pampersi pentru ei speciali un pampers costa 1 leu /buc si cumperi si niste picaturi speciale care costa in jur de 20-30-35 lei depinde de pet shop si ca sa nu mai faca in casa STERGI CU HARTIE IGIENICA LOCUL UNDE A FACUT DUPA DAI CU MOPUL CU APA SAU APA CU DETERGENT SI DUPA DAI CU OTET ACOLO UND EA FACUT NU PUI MULT PUI FF PUTIN ok daca mai ai intrebari legate de cele de mai sus iti rasp cat pot de repede bine mi-a facut placere se te ajut sper ca ti-am fost de folos :*app sa-ti traiasca catelusul si ai rabdare cu el

4 răspunsuri:
| Căpşunăă a răspuns:

E prea mic pentru asta dar exista niste solutii care ii atrag la scutec si asa se invata

| GCMirr a răspuns:

Simplu! Exista un spray special! Du-te intr-un PetShop, si adreseaza aceasta intrebare angajatilor de acolo si ti-se va oferi ceva pentru rasa catelului tau! Dar e prea micut happy Tine-l afara mult si incearca sa stai nemiscata. Sigur va functiona.Iar pentru ziar..Mai bine cumpara Pampers special pentru catelusii! Sper ca te-am ajutat, si... Fundaa?

| GCMirr a răspuns:

Simplu! Exista un spray special! Du-te intr-un PetShop, si adreseaza aceasta intrebare angajatilor de acolo si ti-se va oferi ceva pentru rasa catelului tau! Dar e prea micut happy Tine-l afara mult si incearca sa stai nemiscata.Sigur va functiona. Iar pentru ziar.Mai bine cumpara Pampers special pentru catelusii! Sper ca te-am ajutat, si... Fundaa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iei un scutec si stergi locul unde a facut, pentru a lua mirosul apoi il pui unde vrei sa faca:baie, balcon, etc.Stergi cu otet locurile unde face prin casa, pina se obisnuieste, nu va mai face in acel loc.Este inca mic si nu realizeaza, este ca un copil.Mult noroc.