Pai dc mai ne intrebi? mutate! daca parintii tai sunt de acord, bani aveti, spatiul este mult mai mare, ce mai astepti? te felicit pentru fapta ta, si eu gandesc exact la fel, m-am regasit in tine prin cuvintele pe care le-ai spus. la curte iti va fi mai bine si tie si animalutzelor.iti urez sanatate si tie si lor
Eu zic sa te muti la casa.In plus este mai mult spatiu si este mai frumos. Daca cu adevarat le iubesti si chiar vrei binele lor eu zic sa te muti la casa.Multa bafta!
Daca aveti posibilitatea sa va mutati la curte nu ezitati nicio clipa! va fi mai bine si pentru voi si pentru animalutze.
Eu te sfatuiesc sa te muti la curte asa o sa se simte si animalele tale mai bine ca sa mai iasa la aer curat in curte si sa se joace ii mai lasi si prin curte sa se mai joace seara sa le faci baie sa ii inveti dar eu cred ca tu deja le-ai facut nu? Si mie imi plac catelusi si catelusele!
Si eu sunt foarte miloasa cu animalele si le iubesc mult dar parintii mei nu le plac animalele si spun ca atunci cand ne mutam la casa o sa-mi ia ce animale vreau...de exemplu intr-o zi ploua foarte tare si era un pisoi cred ca de vreo 15-20cm si ingheta de frig din pacate nu l-am putut lua dar cand e venit sora mea acasa la adus sus si i-am dat lapte cald peste si mancare calda dar din pacate a trebuit sa il duca inapoi jos...eu zic sa te muti la casa sa poti sa ai grija de ei eu daca as putea as lua toate animalele din lume la mine acasa dar din pacate nu pot bafta cu ei
DA. Buna idee. Eu cred ca ar trebui sa te muti la curte pentru binele animalutelor si pentru fericirea ta. Te inteleg, si eu sunt foarte miloasa si sufar din orice mai ales cand e vorba de animale.
Sunt de acord cu tine o mutare nu este o idee rea. Daca si tie iti place desigur. fiindca sunt uni carora nu le plac schimbariile atata timp cat sau obisnuit cu casa lor
Da`! cu totul de acord cu tine
Poti sa te muti unde vrei. dar no sa poti salva toate animalele oropsite care sunt in romania.nici macar din orasul tau. uite de pilda, cati porci vor fi taiati de craciun.si vitei, si curcani.si eu iubesc animalele. dar inca ma intreb daca un caine e mai fericit in libertate sau in casa.fiindca nu mi-a spus nici unul.in libertate isi traieste viata conform rasei sale. punema pe mine intr-un palat de aur, si traseaza-mi niste reguli. pai nu stau mai mult de o saptamana in el, daca nu pot face ce vreau cand vreau. dar ei sunt caini.trebuie sa faca cum vrem noi.doar de aia santem stapani nu? santem noi cei mai buni prieteni ai canilor da tot stapani.
Da, poti sa te muti la curte si chiar daca ai vrea nu poti sa ii lasi pe strada.si sa iti ei o pisica e o idee buna.de ex. si eu am una.asa ca nu-ti fa probleme! funda?