| hamham_1461 a întrebat:

catelusa de care v-am spus mai demult s-a facut bine si a si nascut acum doua saptamani un catelus foarte frumos este baietel este alb si pe burtica are o inimioara neagra.si chiar nu stiu ce sa fac, deoarece eu as dori sa ma mut la curte adica eu si parinti.cred caa as face bine pentru animalele acelea mi se face mila de ele sa le las din nou pe strada unde pot fi omorati. voi ce ziceti? ce ma sfatuiti? sa pastrez catelul? casa deja am vazut-o este o vila este spatioasa are si gazon, in casa este foarte mare si catelusa poate sta cu puiutul ei la caldura.asa ii voi tine si pe ceilalti.in legatura cu bella s-a facut mai mare asa si celalat catel lolla.eu vreau sa ma mut deorece m-am atasat mult de ei.nu imi pasa de ce zice lumea ca la mine in casa este deranj tot timpul si chestii de astea.nu nu este.cateii mei sunt educaii.cand au nevoie ei cer la usa si se duc singurei in afara de bella pe ia o scot. dar si pe ceilalti si nu imi pasa de ce crede lumea.eu ii iubesc asa de mult si ei la fel pe mine.chiar eu am sugerat sa ne mutam ca nu mai putem sa ii tine asa de mult ca ieideja cresc.si m-am gandit ca la curte ar fi foarte bine.as vrea sa imi mai iau un frumusel. un catel dar nu de rasa ca aceea au unele probleme.mai imi iau si o pisicuta.eu cred ca aceasta este metoda cea mai buna si pentru mine dar si pentru ei. voi ce credeti? cu banii nu este problema. da incolo importanti sunt aceszti catei care hoinaresc pe strada speriati de oamenii ca sunt batuti. dar cel care omoara un caine ori plateste o amenda ori sta 3 ani in puscarie.asta-i lege? pai omoara azi un cane maine ajunge sa omoare oameni! eu cred ca ar trebuie sa stea anin intregi pentru pacatul lui.cainele este prietenul omului.nu sclavul sau dusmanul.eu ii iubesc dar nu nu mai pe catei si pe pisici si pe cai si pe mai multi.eu asa am patit daca va spun nu o sa ma credeti eu am fost rea cu animalele! recunosc. dar pe la varsta de 10 ani mi s-a intamplat sa gasesc un catel in ploaie ce ploaie furtuna mic avea cam 20 de cm.era in fata portii.si l-am crescut si m-am atasat de animale de atunci.acum este mare il cheama bobita este foarte rau nu nu este de rasa si nu imi pasa. oamenii chiar ca sunt rai.acum am alta parere vou ce ziceti cum procedez sa ma mut la curte?

Răspuns Câştigător
| just for me a răspuns:

Pai dc mai ne intrebi? mutate! daca parintii tai sunt de acord, bani aveti, spatiul este mult mai mare, ce mai astepti? te felicit pentru fapta ta, si eu gandesc exact la fel, m-am regasit in tine prin cuvintele pe care le-ai spus. la curte iti va fi mai bine si tie si animalutzelor.iti urez sanatate si tie si lorwinking

8 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Eu zic sa te muti la casa.In plus este mai mult spatiu si este mai frumos. Daca cu adevarat le iubesti si chiar vrei binele lor eu zic sa te muti la casa.Multa bafta!

| noktambul a răspuns:

Daca aveti posibilitatea sa va mutati la curte nu ezitati nicio clipa! va fi mai bine si pentru voi si pentru animalutze.

| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te muti la curte asa o sa se simte si animalele tale mai bine ca sa mai iasa la aer curat in curte si sa se joace ii mai lasi si prin curte sa se mai joace seara sa le faci baie sa ii inveti dar eu cred ca tu deja le-ai facut nu? Si mie imi plac catelusi si catelusele!

| Fantomita a răspuns:

Ar trebui sa te muti la curte

| PufiCiufi a răspuns:

Si eu sunt foarte miloasa cu animalele si le iubesc mult dar parintii mei nu le plac animalele si spun ca atunci cand ne mutam la casa o sa-mi ia ce animale vreau...de exemplu intr-o zi ploua foarte tare si era un pisoi cred ca de vreo 15-20cm si ingheta de frig din pacate nu l-am putut lua dar cand e venit sora mea acasa la adus sus si i-am dat lapte cald peste si mancare calda dar din pacate a trebuit sa il duca inapoi jos...eu zic sa te muti la casa sa poti sa ai grija de ei eu daca as putea as lua toate animalele din lume la mine acasa dar din pacate nu pot bafta cu ei

| DouaPuncteD a răspuns:

DAhappy. Buna idee. Eu cred ca ar trebui sa te muti la curte pentru binele animalutelor si pentru fericirea tahappy. Te inteleg, si eu sunt foarte miloasa si sufar din orice mai ales cand e vorba de animale.
Sunt de acord cu tine o mutare nu este o idee rea. Daca si tie iti place desigur. fiindca sunt uni carora nu le plac schimbariile atata timp cat sau obisnuit cu casa lor

Da`! cu totul de acord cu tinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te muti unde vrei. dar no sa poti salva toate animalele oropsite care sunt in romania.nici macar din orasul tau. uite de pilda, cati porci vor fi taiati de craciun.si vitei, si curcani.si eu iubesc animalele. dar inca ma intreb daca un caine e mai fericit in libertate sau in casa.fiindca nu mi-a spus nici unul.in libertate isi traieste viata conform rasei sale. punema pe mine intr-un palat de aur, si traseaza-mi niste reguli. pai nu stau mai mult de o saptamana in el, daca nu pot face ce vreau cand vreau. dar ei sunt caini.trebuie sa faca cum vrem noi.doar de aia santem stapani nu? santem noi cei mai buni prieteni ai canilor da tot stapani.

| mirca a răspuns:

Da, poti sa te muti la curte si chiar daca ai vrea nu poti sa ii lasi pe strada.si sa iti ei o pisica e o idee buna.de ex. si eu am una.asa ca nu-ti fa probleme! funda?