Iati un Golden Retriever ca nu sare pretu peste 200 euro.Este foarte frumos si ii va place si mamei si tatalui tau.
Caine pisica cele mai dragute sau un iepurash :* te rogi de ei sa ati cumpere si o sa ati ia
"Cum o pot convinge pe mama mea ca merit un catel?" Spui exact ce-ai spus aici: ca te simti singura, mai ales cand dansii sunt plecati la munca, plus o discutie serioasa si fara cearta.
-Ce animale de companie stiti? caini, pisici, papagali, hamsteri. Mie de exemplu imi plac foarte, foarte mult cainii husky, insa odata ajunsi la maturitate sunt cam greu de intretinut, insa ca si rasa sunt foarte jucausi, prietenosi si se ataseaza imediat de persoana de langa el.
Te ajuta internetul sa scapi de plictiseala ) referitor la animale uite pe http://moldfun.net/faze-comice-cu-animale
Zole parintilor sa iti cumpere un papaga (numai nu perus) o nimfa, daca esti instarita poti sa iti cumperi un alexandru cel mare
1.Trebuie sa o convingi pe mama ta ca esti responsabila.Adica sa nu faci nici o boacana, sa iei note bune, sa o ajuti cand iti cere etc.
2.Pai foarte multe:pesti,papagali,hamsteri,porcusori de guineea,catei(husky,labrador sau bichon, canis), pisici si multe altele.
Spune-i mamei tale ca stii ca trebuie sa ii oferi multa atentie cainelui si ca noaptea trebuie sa stai cu el, si iti va manca nervii dar daca il inveti sa fie cuminte nu o sa ai probleme, asa am facut si eu cu cainele meu.Ca sa nu planga cand ramane singur acasa fa exercitii de plecare ca sa il obisnuiesti(adica pleci 2 minute aopi te intorci, urmatoarea zi pleci 5 minute si tot lungesti timpul), ca sa nu isi faca nevoile prin casa, atunci cand vezi ca face trebuie sa il iei repede si sa il duci in locul unde trebuie sa isi faca nevoile si daca mai ai intrebari spune-mi ca sunt experta la cati caini am
Pai gandeste.te de 2 sau 3 ori inainte ca ma un catelus mic bella.
si nu e usor sa ili mentii.
trebuie saili duci afara zilnic. ( dimineata.la amiaza si seara )
sa ii faci baie.
sa li duci sa faca pipi.
sa ii pferi muulta dragoste
daca vrei sa te asculte sa ili dresezi.
uN caine nu ese o jucarie.
ili cumperi dar trebuie sa ai grija de el mult.
eu stiu :
catelusul
pisica
hamster
iepuras
purcelusi de guinea
pesti
papagali.
exemple de catei
Chihuahua
labrador
pit bull
canis
bichon
lup
Bulldog Francez
husky
chow-chow
poodle
ciobanesc miortic
Golden Retriever
boxer
bull terrier englez
pechinez imperial
bulldog englez
dalmatian.
sa o convingi pe mama ta pai.
sa o ajuti la treaba.
sa inveti bine
sa o rogi frumos si iti va lua depinde daca animalul se poate mentine in casa adica? adica sa aveti grija de el/ea. sa aiba afectiuni.
sUcceeeeeeeeeeeeeeeeeeees! :*:*:*:*
fundita pls