| roxyasd22 a întrebat:

Ce ati alege intre un Beagle si un Bichon?(ca si caine in general)

12 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Beagle. Nu au atat de mult par si sunt mai frumosi, mai draguti, plus ca nu vezi pe oriunde beagle, dar peste tot vezi numai bichoni.

| OanaVlad a răspuns:

Bichon. vecina mea are unul si e foarte dragut si mai cuminte decat beagel. Beagelul nu se poate dresa usor, nu e prea cuminte si e mai mult pentru vanatoare. Bichonul e un animal de companie nu prea e de vanatoare laughing

| vladutik a răspuns:

U as alege un geagle chiar din contra sunt mai usor de dresat decat bischonii

| bibiiiy a răspuns:

Bichon,pentru ca eu am un bichon frise, il cheama toto si este un pufulete alb de blana si este un scumpwinking

| Hirako a răspuns:

Husky ^-^

| samur1 a răspuns:

Cainele se alege in functie de caracterul stapanului...

| ligiligi a răspuns:

Daca vrei sa iti cumperi unul alege ce catel ti se potriveste si care iti e mai pe placul tau.Nu conteaza ce caine le place altora.Conteaza care iti place tie.Bye!

| FlorinaRuby a răspuns:

As alege un beagle.Bichonii mi se par foarte comuni, des intalniti.Rasa beagle este una rezistenta la boli si nu necesita o ingrijire speciala, insa un bichon trebuie periat zilnic, dupa fiecare masa trebuie sa-i cureti ochii si mustatile si are nevoie de detartraj regulat..deci iti va da putina bataie de cap.
Te sfatuiesc sa te informezi putin pe internet despre avantajele si dezavantajele fiecarei rase, despre model de ingrijire etc.
Cainii sunt frumosi toti, acum ce conteaza ca e un beagle sau un bichon? Mai important este sa il alegi pe cel pe care poti sa il cresti mai bine.
Bafta:*

| DiaVp a răspuns:

Buchon.

| AnneSweet a răspuns:

Bichon! Am unul si e cuminte

| iiGeorgii a răspuns:

Beagle, pentru ca sunt foarte amuzanti si activi in plus sunt si mai deosebiti. Bichon este prea comun parerea mea

Răspuns utilizator avertizat