| vero12 a întrebat:

Ce e mai usor de ingrijit la apartament dintre papagal si caine. Intreb pentru ca am vazut o intrebare in care se intreba ce sa aleg dintre caine si papagal si majoritatea au spus caine.

Răspuns Câştigător
| FataCurioasa a răspuns:

Eu as zice papagalul fiindcă e prietenos, iubitor și ușor de îngrijit. Nu recomand cainele deoarece va fi chinuit intre patru pereti. Chiar daca crezi ca va uita daca te joci cu el. Vine scoala si nu o sa ai timp de el. Eu am papagali si sunt foarte dragalasi.
Ser c te-am ajutat!
Pa!

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca ma intrebi, din punctul meu de vedere prefer catelul in locul papagalului.
Am crescut pe cand stateam la bloc catelus, iar acum ca m-am mutat la casa, este mult mai usor.
Acum ce preferinte ai tu...dar eu cred ca un catel este mult mai jucaus si inteligent, nu ca pasarile de colivie nu ar fi..alegerea iti apartine in totalitate.
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca esti o persoana ocupa eu as zice papagalul.Necesita mai putin timp de ingrijire,nu trebuie scos afara,mancarea lui costa mai putin, si poate si boli mai putine.
Spun asta ca am avut si perusi, am avut grija si de catesusa cuiva doua saptamani.Iar daca stai la bloc, cu atat mai mult.
Desi mie imi plac mai mult cainii, consider ca pasare de colivie e mai usor de ingrijit
Un catel iti ofera mai multa afectiune.
E greu de ales!

| Joker11 a răspuns:

Eu iti recomand un catel mic care sa se invete cu tine.