Incearca cu frontline sau frontline combo(Eu am 2 dog germani si a functionat) sau zgarda anti-purici
Iai o zgarda de anti-purici ca si eu am un caine si il poarta cand are purici il lesi cateva zile si gata sau faii o baie si o sa dispara fundita plz.
Pay du-te la farmacie si spune-i sa-ti dea ceva de purici. Cred ca-ti va da un sampon petru caine si un sapun sa-i faci baie si daca are parul mai mare tundel...
Mai exact, ce "de toate" ai incercat? Nu suntem Harry Potter sa ne dam seama ce ai incercat si nu a mers, dar in fine.Si eu am avut aceiasi problema,doar ca mai grava,avea si capuse -.- am incercat cu praf de purici, si a functionat dar initial vroiam sa cumpar picaturi care se pun in ceafa animalului mai poti sa incerci si cu zgarda anti-purici, sampon anti-purici.
Pai in primul rand trebuie sa te duci la un veterinar sa iti deie o reteta.mie mi-a dat niste picaturi si au functionat P.S. nu ma intreba cum le cheama pentru ca nu mai stiu
Eu stiu ca exista anumite samponuri, care daca sunt folosite corect, iti scapa animalul de purici. La noi in mediul rural, avem o alta solutie: PURICATUL. Il iau pe cainele meu in brate, si incep sa-i caut in blana puricii, si dupa ce-i gasesc ii strivesc cu unghiile.
Cred că o zgardă antipurici ar fi perfectă! http://www.e-pets.ro/articole/zgarda-antipurici-si-capuse
Succes!
O zgarda anti purici e cea mai eficienta, sau daca nu reactioneaza nici cum, du-l la un medic veterniar, el stie ce trebuie facut!
pisicaneagra20 întreabă: