| andreea171998 a întrebat:

Ce pot sa ii dau cainelui ca sa nu mai aiba purici? Am incercat de toate, si tot nu functioneaza.

Răspuns Câştigător
| zeldaxlove64 a răspuns:

Incearca cu frontline sau frontline combo(Eu am 2 dog germani si a functionat) sau zgarda anti-purici

11 răspunsuri:
| Nightcore4Team a răspuns:

Iai o zgarda de anti-purici ca si eu am un caine si il poarta cand are purici il lesi cateva zile si gata sau faii o baie si o sa dispara fundita plz.

| ankybc a răspuns:

O zgarda anti-purici

| Annonnimuss a răspuns:

Pay du-te la farmacie si spune-i sa-ti dea ceva de purici. Cred ca-ti va da un sampon petru caine si un sapun sa-i faci baie si daca are parul mai mare tundel...

| Diana6185 a răspuns:

Pune-i frunze de nuc in cusca.
Chiar functioneaza!

| ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ a răspuns:

Intai fai baie si dupa cumperi picaturi e purici.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Mai exact, ce "de toate" ai incercat? Nu suntem Harry Potter sa ne dam seama ce ai incercat si nu a mers, dar in fine.Si eu am avut aceiasi problema,doar ca mai grava,avea si capuse -.- am incercat cu praf de purici, si a functionat whistling dar initial vroiam sa cumpar picaturi care se pun in ceafa animalului thinking mai poti sa incerci si cu zgarda anti-purici, sampon anti-purici.

| OSimplaFata29 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa te duci la un veterinar sa iti deie o reteta.mie mi-a dat niste picaturi si au functionat P.S. nu ma intreba cum le cheama pentru ca nu mai stiu

| TDman a răspuns:

Eu stiu ca exista anumite samponuri, care daca sunt folosite corect, iti scapa animalul de purici. La noi in mediul rural, avem o alta solutie: PURICATUL. Il iau pe cainele meu in brate, si incep sa-i caut in blana puricii, si dupa ce-i gasesc ii strivesc cu unghiile.

| Tweetymrrr a răspuns:

Cred că o zgardă antipurici ar fi perfectă! http://www.e-pets.ro/articole/zgarda-antipurici-si-capuse
Succes!

| ReallySomebody a răspuns:

O zgarda anti purici e cea mai eficienta, sau daca nu reactioneaza nici cum, du-l la un medic veterniar, el stie ce trebuie facut!