| Pufarinee a întrebat:

Buna TPU ce rasa de caine aveti? spnetimi niste lucruri despre el plzz. P. S. as vrea sa aflu rasa!

Răspuns Câştigător
| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Am un Rottweiler, e o rasa de paza. A mea (e catea) este foarte agresiva cu oricine, in afara de noi astia din familie. Depinde cum o dreseri, eu am incercat sa o fac cat mai rea.

8 răspunsuri:
| Pufarinee explică:

Mai aistept raspunsuribig grin

| AnonimKidd a răspuns:

Eu am un chow-chow.E foarte dragut si bland.Desi are 2 ani nu stie sa muste.Nu a muscat pe nimeni cunoscut/necunoscut.E inteligent si ascultator desi nu l-a dresat nimeni...Ii place ca lumea sa se joace cu el si sa fie in centrul atentiei...E foarte simpatic!

| ??iL?97 a răspuns:

Hey happy
Eu am un golden retriever, e inca "copil" ca sa zic. La varsta asta este foarte jucaus, destul de energic dar nici chiar sa te epuizeze. Este foarte bland cu familia mea si are o blana pufoasa care nu lasa par, iar de acest lucru ma temeam.
Ca aspect exterior Golden Retriever-ul este un câine de talie medie, robust, bine proporționat, cu un cap relativ rotund, mai mult lat decât lung și ochi în diferite nuanțe de crem și auriu, cu gene închise la culoare. Botul este conic, dar lat, prevăzut cu un nas de culoare neagră. Stopul frontal este evident. Urechile acestui câine sunt de dimensiuni medii, triunghiulare și pendulante, căzând până aproximativ la nivelul fălcii. Gâtul și coapsele sunt musculoase. Pieptul este adânc. Coada este lungă, dar niciodată răsucită, acoperită de o blană abundentă, care îi dă aspectul unui steag.

Părul exterior impermeabil este gros, dens și moale, deși nu prea mătăsos. Puful de blană este relativ dens. Așa cum sugerează și numele rasei, culoarea robei este aurie sau o nuanță apropiată de auriu. Părul mai lung de o nuanță mai deschisă, cunoscut ca și coamă, este prezent pe fața posterioară a membrelor anterioare și coapsă, abdomen, pe jumătatea anterioară a gâtului și pe partea inferioară (vârful) a cozii. Blana roșcată este considerată a fi o anomalie.

Golden Retriever-ul adult are o înălțime la greabăn de 56-61 cm la mascul și 51-56 cm la femelă și o greutate de 27-36 kg la mascul și 25-32 kg la femelă. Nu mananca foarte mult ca un ciobanesc german sau mioritic.Prietenos cu toată lumea, inclusiv cu alți câini, Golden Retriever-ul are instincte diminuate de câine de protecție. Deși e puțin probabil să atace, Golden-ul este un câine de pază bun, lătrând sonor în cazul apropierii vreunui străin. Acest câine trebuie să fie în permanență în centrul atenției oamenilor pentru a fi pe deplin fericit.
Sper ca te'am ajutat :*

| Skiipper a răspuns:

Eu am un Chow Chow roscat si e foarte jucaus insa trebuie sa il peri foarte des fiindca lasa foarte mult par mai ales in aceasta perioada ...in rest e foarte energic si nazdravan insa mai planuiesc sa imi cumpar un bullterrier sau un golden inca nu m-am hotarat

| DonyHD a răspuns:

Am cocker Spaniol este superba rasa, este foarte jucaus si energic si este de vanatoare happy

| elisarktis a răspuns:

Am avut un husky era un caine cuminte si foarte frumos. numit sniky sad imi e tare dor de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bichon maltez.Curat,inteligent,ascultator,vorbesc cu el ca si cu un om. Iubeste neconditionat.Numai bine.

| NeacşuIonel1976 a răspuns:

Nu am caini dar daca cauti un caine (mai ales daca ai copii in casă )iți pot da un top de 3:
Pudel - un caine de diferite dimensiuni (mare, mediu si micut, ca o jucarie), inteligent si usor de ingrijit.
Pudelul este un caine foarte jucaus si afectuos.

Pug - sunt foarte jucausi, sociabili si se inteleg de minune cu copiii, considerandu-i fratii lor. Cat timp copiii isi vor face temele, catetii Pug ii vor astepta cu rabdare, iar cand este timpul de joaca vor raspunde promt. Cateilor din rasa Pug nu le place sa fie deranjati cand mananca sau cand dorm, de aceea cel mai bine ar fi sa cumparati un Pug dupa ce copilul implineste 4 ani, pentru a intelege "dorintele" cainelui.

Shih Tzu - un caine prietenos si jucaus, foarte sociabil, dar incapatanat si manipulant. Si Tzu necesita foarte multa atentie si ingrijire din cauza parului lung.