Buna ziua! Dupa cum ai spus mai sus, dupa informatiile pe care ni le-ai oferit eu ti-as recomanda un Bichon Maltese sau un Beagle.Sunt caini cu rangul foarte ridicat la inteligenta.Amandoi sunt jucausi! Sunt deosebiti de alti caini.Eu,insa, nu ti-as recomanda un chiuaua...sunt catei mici, da, dar sunt foarte pretentiosi adica sunt si fragili ca sa spun asa.Tie frica sa pui mana pe el ca i se rup oasele(glumesc ) in fine. Dintre Beagle si Bichon Maltese eu as alege Bichon-ul caci mi se pare mai mult ca Beagal-ul este un caine de casa(nu la bloc)De aici incolo este alegrea ta.Sau dupa cum a spus si eubamboo iti poti lua un yorkshire terrier.Tu vei face alegerea si sper sa te gandesti ine, ca sa nu alegi ceva nasol! O zi buna!
Sarpeiul e perfect eu am 5 sarpei 3 fete si 2 baieti dintre care o fata e pui sunt foarte prietenosi si dorm putin cam mult + nu musca doar ling xD
Nu iti recomand Beagle daca stai la bloc deoarece sunt caini de vanatoare si trebuie sa faca mult ''sport'' in fiecare zi
Eu iti recomand un Mops, Boxer sau bulldog englez deoarece acesti caini sunt foarte sensibili si jucausi. Mie acesti caini imi plac. Acum depinde de gusturile tale.
Alti caini: bichon, chiuaua, yorkshire terrier, teckel, pekinnese, pomeranian, cocker, cavalier King Charles Spaniel, papillon, bulldog francez, shih tzu - acestia sunt de talie mica.
Poti cauta pe Google Images poze.
Funda?