Nu m-am luat "in gat" cu tine, ai luat-o prea personal. Nu ai de ce sa-mi devii dusman, nu-ti da prea multa importanta, suntem pe un site, suntem straini si ti-am recomandat pug. Nu te-a tratat nimeni ca un incepator, ai comentat aiurea si te poti astepta ca altii sa intervina fiind totodata impartiali. Cu placere.
Ai uitat sa zici la "pisici" Chihuahua . Un Chow-chow ar fi bun si Pitbull fiindca nu este agresiv. Are un prieten de al meu un Pitbull si poti sa-i faci ce vrei ca nu se supara. "Agresivitatea" depinde strict de stapan si de cum este educat cainele indiferent de ce rasa este.
Ma gandisem la amstaff care e cea mai apropriata ruda cu pitbulul dar si la pit bull... spune-mi tu cum sa ii conving pe ai mei sa imi ia pitbull...bineinteles ca o sa ii fac testul campbell
Sincer chiar nu stiu asta... eu incerc sa o conving pe mama de 3 ani si n-am reusit .
Mai baicule ai zis ca vrei un caine care sa te protejeze si ce vorbesti prosti? Dobermanul nu e agresiv?)).Mai copile dobermanul este un caine facut pentru paza daca te tot documentezi de ce pui intrebarea asta? Ar trebui sa stii daca tot te documentezi atata.Si unde vrei sa ti un caine de talie mare sau medie? Un apartament cu doar cu 2 camere e mic pentru un caine de talie medie sau mare. Daca tot te documentezi atata si sti asa multe.
Scuteste-ma cu inteligenta ta...Din astia ca tine sunt pe toate drumurile asa ca fa pasi!
Eu nu ma dau inteligent ma copile.Ca vad ca tot dai critici ca te-ai documentat atunci de ce mai pui intrebare asta ma inteligentule?
Eu am doberman e forate cuminte si ma apara dar sa nu-l lasi niciodata singu sa te urmareasca pentru ca s-ar putea sa le fie frica si dobermanul ii ataca direct la gat ca se simte incoltit. Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: