| KatyMalik1 a întrebat:

happy Ce ziceti? Sa imi cumpar o broasca testoasa (mica)? Se merita? Cat costa? Vreau mai multe detalii. De ex imi scrieti cu liniuta:
- tavita >? lei
- broasca >? lei
Traieste in apa sau poate doar in tavita, pe uscat? Ce lucru interesante pot face cu ea? O pot llua din tava si sa o pun in palma de exemplu? big grin Ofer funda!

3 răspunsuri:
| kyliejenner a răspuns:

Http://animax.ro/reptile/terarii-reptile/terarii-mediu-umed-reptile

15-60 lei

iar broscuta nu stiu cat costa exact. cativa zeci de lei probabil. da o poti pune in palma. trebuie sa traiasca in apa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.In casa poti tine doar broaste testoase de apa.Ce sa zic? Cumpara dar broasca de apa sta permanent in apa si sigur va trebui sa iti cumperi si un acvariu special pentru broaste testoase.Acel acvariu este echipat si cu un aparat de oxigenare a apei pentru ca nu o poti tine pur si simplu in aceeas apa, va muri in lipsa oxigenului din apa.Si afara din apa nu o poti tine timp indelungat.Deci inainte sa cumperi broscuta, intereseaza-te cum se ingrijeste si in ce mediu poate trai ca animal de companie.

| sonya a răspuns:

Buna,

Depinde de care broasca vrei, de pamant sau de apa. Cele de apa stau si pe uscat, iar celelalte sunt doar de pamant, fiind si mai scumpe (undeva la 500 de lei).

Broscutele mici care sunt cele mai intalnire in petsho-uri sunt broastele testoase de Florida cu tample galbene sau rosii.

Pentru ele ai nevoie de mult mai multe lucruri si nu sunt usor de intretinut deloc.

Ai nevoie de acvariu. La inceput poti lua unul mic, dar cu timpul va creste si vei avea nevoie de cel putin 60l de apa. Un asemenea acvariu complet (filtru pentru apa, termometru, lampa, incalzitor) te ajunge undeva la 500 de lei.

Mancarea care nu e ieftina undeva la 30-40 de lei luna.

Broasca costa 50 de lei.

O poti lua sa te joci, asta in cazul in care te accepta si nu te musca. Cand sunt mici daca te musca nu e problema, insa pe la 2-3 ani deja ramai fara deget.

Asa cum am spus, nu e usor sa o intretii, iar daca nu esti pregatit, mai bine nu o chinui. Plus ca trebuie sa schimbi apa la 3 zile deoarece miroase.

Calculul il faci tu.

Pa.