Arata-i cat de mult iti plac, scoate informatii de pe net si poze. pune-le intr-undosar...a si pune poze pe peete la tine incamera si poti dormi cu dosarul cu informatii si poze langa tine. arata-i ca chiar iti doresti.nu e usor, mie mi-a luat 7 ani si acum sunt ff fericita si ii sunt foarte recunoscatoare mamei
Si eu am vrut un Yorkie.Dar acum am un chiuaua tare adorabil si dragut.Nu a vrut sa-mi ia Yorkie pentru ca ii cade parul.Schimba rasa si consulta-te cu mama ta. Poti lua chiar o pisica daca vrei.
Poi chiar lui yorkie nu ii cade parul deloc e singura rasa care nu ii cade, mama vrea sa imi ia pisica dar aia ii cade parul si daca il inghitim e periculos!
Salut am si eu yorksire da ei sunt foarte iubitori si afectuosi si invat ff repede.sa ieii unu de un adopost si ii spui k daca nu-i gaseste stapan il etanasiaza ceea ce a adevarat dar roaga-o 2-3 zile sa-l tii si o sa se atseze de el ea noroc
Da si eu am patit . Am avut sustinerea tatalui meu si nu i-am spus mamei ca vom cumpara un catel, pana cand intr-o zi a venit acasa si l-a vazut. Acum avem un bichon havanese alb foarte cuminte, jucaus, rasfatat si iubit, chiar si de mama mea .
Daca nu merge asa ai putea sa o ajuti la treburile casei, sa iei note bune, sa promiti ca o sa ai grija de el/ea, sa ii spui ca va fi cuminta etc
Bafta.Sa imi spui daca ai reusit.
Eu am batut-o la cap in fiecare zii si am rugat-o dar nu a fost de acord pana la urma a fost obligata sa fie de acord.In cazul tau nu prea stiu cum ai putea sa o convingi
Este cam complicat si va dura ceva timp dar uite o modalitate:
intai trebuie sai dovedesti ca esti responsabil poti plimba caini,
apoi sa vada cat de mult iti plac caini
trebuie sa i spui avantajele cand ai un caine adica iti tine companie iti ridica moralul cand esti trist si mai sunt multe
daca nu merge asta roag-o in fiecare zi
Mon cher nu ii cade parul doar unui singur caine Yorkshire Terrier
* Silky Terrier
* Shih Tzu
* Bichon Maltez
* Poodle
* Basenji sunt rase care nu lasa par printre care si Yorkshire Terrier nu lasa! Succes iti va lua cu singuranta! Fii sure!