| DrugFree a întrebat:

Credeti in extraterestri? De ce da de ce nu? motivati raspunusul

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu, este doar o parere nu o luati in serios :
NU cred in extraterestrii pentru ca nu s-au descoperit dovezi concrete care sa dovedeasca existenta lor. Oamenii ar trebui sa incerce sa trimita un mesaj in alta galaxie, foarte rapid ( pentru a nu astepta prea mult de ex. 1000 de ani, cine stie ce va fi atunci ) catre extraterestrii si sa discute mai mult despre acest subiect. Desi sunt cazuri in care anumite persoane sustin ca au vazut extraterestrii nu stim sigur daca sunt adevarate sau doar povesti, deci reiese ca doar dovezile concrete, clare si convingatoare mai pot aduce credinta in existarea extraterestrilor. Eu consider ca nu exista viata pe alta galaxie, cine stie... dar voi ramane cu convingerea asta pana la probe contrare. Sunt prima la raspuns. Funda?big grinbig grinbig grin:X:X:X

| Rozella a răspuns:

Sau descoperit multe dovezi in legatura cu existenta lor, eu sincera sa fiu nu cred, nu inca...

| polski a răspuns:

Eu cred.pentru ca nu s-au gasit dovezi concrete dar s-au gasit multe...

| Bot a răspuns:

Dc nu exista cum explicati zona 51 din america si toate dovezile?

| ElySa a răspuns:

Eu cred ca exista extraterestri. Care sunt dovezile? simplu! universul e o dovada vie a existentei lor. universu dupa cum stim este infinit. Sansele ca terra sa fie unica plenate locuita sunt 0 asta au spus-o si oameni de stiinta insa nu au zis-o oficial sau la o conventie nasa ( nu e surprinzator) intr-un univers infinit doar noi sa existam? raised eyebrows oameni care cred asta nu au viziune si se multumesc sa creada ce le spun altii asa numiti oameni de stiinta. din praf stelar a luat nastere viata din praf a luat nastere terra praful asta e in tot universul ( el e rezulatul exploziei planetelor care mor ). Nu sunt nici singurul sistem solar din univers toti stiu ca un sistem solar are un soare si planete care se invart in jurul lui. Dovezi sunt! numai ca oameni le trateaza cu scepticism.

| alisa96 a răspuns:

Dupa mine exsiste nu te gandi SAU NU GANDITI! ca suntem singuri in universul asta asa de mare laughing ar fi cea mai mare idiotenie cea mai mare prostie pe care o pot auzi de la cineva da.de unde stiti ca si ei nu ne cauta pe noi? ca oameni de stiinta cauta numai pe planeta Marte nici ei vad ca nu au habar ca exsista multe alte galaxii si ca probabil si ei ne cautahee hee oameni de stiinta

Întrebări similare