La 3 luni si puii de tigru bengalez tot joaca cauta. Vezi site-uri de dresaj ca ratezi altele.
La 3 luni jumate el de abia stie pe ce lume se afla dapai sa mai stie sa apere casa.
Catelul e mic tare pentru a avea formate instinctele.Cam dupa doi ani sa te astepti sa devina posesiv cu tine si cu spatiu lui...Pana atunci tu doar ofera-i mancare buna si iubire si cu cat relatia dintre tine si catel e mai stransa cu atat va fi mai posesiv.
Daca il harai cand e mic risti sa ai probleme de comportament cu el cand va fi mare..si nu e tocmai placut sa iti ti cainele inchis in tarc cand iti vin musafiri.Un catel ar trebui sa fie sociabil si sa stie cand sa atace si cand sa fie docil. Cane corso care sunt catei isteti si daca ii faci un minim de dresaj o sa vezi ca o sa fie ok.
Sa te bucuri de blanos!
Ai grija cu asta.eu am chemat politia pentru ca vecinii au avut un cane corso liber umbla pe strada fara botnita.si intr-o zi doi dintre cred nepoti intaratau cainele pe cainele meu, atat mi-a fost eu devin un pitbul uman cand vad asa ceva.am chemat politia si i-au interzis sa il mai lase afara si ei se mirau cum sa ii puna botnita ca el circula liber, degeaba le zicea politia ca daca le trebuie cane corso e considerat rasa periculoasa si tb respectata legea.nimic. a doua zi cainele iar liber.si iar aceeasi scena.in timpul asta cainele meu era cu rani la piept si a stat asa o saptamana nu a mancat.am chemat iar politia, ce dracu vor caine periculos sa isi asume. daca nu sa il dea.a venit iar politia si de data asta i-au zis ca daca nu respecta iau cainele asa ca l-au tinut in curte nu l-am mai vazut de atunci e linste si pentru noi ca venea in fiecare noapte si sarea pe gardul de fier la cainele meu si se facea o galagie iar vecinii s-au mirat ca am chemat politia.pai oricare om normal la cap ar fi chemat daca cainele i-ar fi fost atacat.deci atentie mare cu acesta rasa.si eu as dori aceasta rasa dar recunosc ca nu vreau sa ma un killer in curte, uneori se razbuna si pe stapani. daca il inveti sa atace.totul e sa respecti in primul rand legea.