Cainii agresivi si cei bolnavi ar trebui eutanasiati.
Daca faci un filmulet, sau imi dai o idee despre un spot/filmulet antiavort, atunci o sa imi storc mintea sa gasesc unul si pentru cateii tai. Deocamdata, mi se par mai importanti oamenii (unii, nu toti) decat cainii.
Chiar nu puteti sa scrieti un raspuns la aceasta intrebare fara sa-mi spuneti dk sunteti sau nu voi de acord cu parerea mea? Nu mai comentati aiurea!
Un om este atacat de un caine vagabond, apoi cainele vagabond trebuie eutanasiat, iar in ultima clipa apare cel atacat si il salveaza!
Funda?
Nu-i asculta pe ratatii astia , cred ca ei au dreptul sa judece viata unor fiinte poate chiar superioare omului.
Trebuie sa incepi desigur cu titlul pe tot ecranul, apoi sa pui o muzica f calmca, calda ...etc.
Trebuie sa scrii sau sa pui imagini despre cum au fost chinuiti cainii.
Cum au fost puii luati de langa mama lor si arsi de vi si exportati in tarile astea scarboase China, si altele.
Iti urez succes.
Si voi astia care sunteti pentru eutanasierea cainilor maidanezi sunteti foarte prosti, cainii maidanezi omoara pe an maxim 20 de oameni dintre care majoritatea sunt cersetori si boschetari. Iar in accidente de masina mor 5.000 de oameni din ROMANIA anual! De ce nu eutanasiati soferii sau masinile sau soferii si masinile si lasati cainii in pace?
Cainii trebuie eutanasiati! nu vezi cati oameni sunt atacati? ti mai mult la caini decat la oameni?
inimadecaramel întreabă: