Te-as sfatui sa te duci sa il iei. Nu conteaza ca traieste bine mersi. Daca nu are dragoste degeaba. Cere-l inapoi e dreptul tau. Tu l-ai gasit si l-ai ingrijit. Succes!:*
Bunicii mei nu ar da pisicuta mea nici matusii mele care a vrut sa il i. Ia zis: Nu ca asta e al Marinei si nu ti-l dau.
Gandeste foarte bine si daca el traieste bine acolo si are de toate si chiar mai multe de cate ai putea tu sa ii oferi ar trebui sa il lasi acolo gandeste ca ii este bine, dar daca este rau intretinut eu zic sa te duci si sa l iei.
Mult succes si Sarbatori fericite!
Nu e ca şi cum l-ai putea recăpăta sau face orice în acest sens. Înţeleg că te-ai ataşat de el, pentru că până la urmă e normal, dar dacă numai e asta e trebuie să accepţi ideea. Azi o să-ţi stea gândul la el mai mult, mâine mai puţin ca azi şi tot aşa. Asta e. Baftă!
Daca tu nu poti avea un Craciun fericit din cauza unui pisic (care traieste si e bine mersi), inseamna ca nici n-ai probleme si nici nu esti recunoascatoare pentru asta. Sa vezi cum ar fi daca ai fi internata in spital, bolnava sau daca ai fi la munca sau la orfelinat. Atunci si o bucatica de paine uscata ti-ar imbunatati Craciunul. Zau mi-ar fi rusine in locul tau, cand stii ca sunt atatia copii amarati, care mor de foame si de boli, care nu au parinti, sunt batuti, chinuiti, trimis la cersit. Te-ai pus macar o clipa in locul unui astfel de copil? Sau in locul unuia care se trateaza de leucemie si nu stie daca mai traieste pana maine? Sa vezi atunci ce Craciun fericit ai avea.
E frumos sa iubesti animalele, dar nu pana la dezumanizare, nu pana a le pune inaintea semenilor tai.