Eu as alege pisica ...ador pisicile, sunt atat de gratioase, jucause si dragalase:X:X
Câinele. Este mai cald, reciptiv, păsător şi potrivit personalităţi mele.
Dar am avut şi pisici destule (sunt haioase cât sunt mici).
Ciinele. Sunt sigur ca ciinele meu ar fi gata sa moara pentru mine, nu la fel si pisoiul. Ciinele e prietenul adevarat al omului, pisica doar e acceptata, pentru ca e un animal frumos.
Bineînțeles, cățelușii.
Sunt mai "pretențioși" decât pisicuțele, implică "ceva" mai multă responsabilitate. Ei trebuie plimbați, dimineața și seara, dacă așa-i obișnuiești, indiferent de prognoza meteo
Pisicutele sunt obișnuite cu căldura unui cămin, preferă mai mult sedentarismul, nu prea adoră să părăsească casa. Joaca și-o află în interiorul ei, pot fi foarte jucăușe, dacă sunt provocate.
Cățeii? Fac mici nebunii, atât în casă, cât și în exteriorul ei.
Dar n-aș putea să nu le iubesc aceste mici defecte! Fiindcă sunt atât de drăgălași...
As alege un catelus, implica mai multa responsabilita, ceea ce e bine pentru viitor, este cel mai bun prieten si loial al omului.
Depinde ce doresti tu. Din cate vad, porti la avatar o imagine cu o pisica. Sincer, eu mi'as alege un caine, mereu am iubit cainii.
Fiecare animal este special in felul sau. De multe ori ne luam un animal care se se potriveasca cu noi, cu caracterul nostru.