Sant condimente separate puse la mancarea pisicilor si a cainilor dar daca mananca o fi bine, in general nu e recomandat.
Cel mai bine ar fi sa intrebi veterinarul, el va sti sigur. Sper ca te-am ajutat!
Nu, deloc, cine stie poate se si indragosteste de ea, pisica mea mananca doar mancarea cainelui iar cainele nu se desparte de a pisicii
Iti spun eu ca o mananca! Am intrebat deoarece pisica vecinii mele vine si mananca din a cainelui!
Nu prea e recomandat, decat daca vrei sa dai mancare de pisici la caini, dar invers nu.
Da, dar nu se intampla nimic grav daca le dai. Mancarea de pisici are mai multi nutrienti. Daca dai mancare de pisici cainilor, atunci e grav. Totusi, poti cumpara mancare de pisici pisicilor.
Da se transforma in caini.NU are nimic este acelasi continut la ambele doar in cantitati mai mici.
Buna.Nu se intampla nimic rau. Diferenta dintre mancarea de caine si de pisici e ca mancarea de caine are carne de vita si a pisicilor e ca au peste.Pa, pa
SIGUR CA NU!
Nu-i mai da la pisica mancare de caini ca daca era cum zici tu nu s-ar mai fi inventat categoriile astea : caini, pisici.
Deci nu-i bine, in nici-un caz!
Nu neaparat! Daca e o pisica care mananca tot ce i se da e Ok, dar daca e una cu probleme frecvente la burtica sau mai rasfata( care nu mananca orice) ar putea fi o problema. Poti sa il intrebi pe veterinar pentru un sfat chiar bun!
Eu le-am intr-un timp asa dar nu prea le mai dau combinate cainele si pisica nu au patit nimic in acel timp cand mancau in acelasi castron
cica nu e recomandat eu dau de foarte multa vreme si nu a patit nimeni nimic da-i cu incredere:*