| grecoman a întrebat:

Buna TPU dati-mi un sfat ce caine sa-mi iau de vanatoare, ciobanesc german sau ciobanesc mioritic care este mai inteligent si mai puternic

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt caini vanatoare, degeaba sunt putenici inceraca un brac german sau un ogar ceva. Au instinctul de a vana, e mult mai usor sa-i dresezi pentru asta.
Dar daca ti tu neaparat e mai indicat ciobanescul german. E si mai puternic si mai inteligent, sau cel putin mai potrivit pentru asta. Mioriticul mana oile sau pazeste casa, nu vaneaza.

| LIN2010 a răspuns:

Din ce inteleg eu,tu detii un caine ciobanesc german si vrei sa stii daca este bun pentru vanatoare,dar tu nu poti participa deocamdata la asa ceva(este ilegal), iar aceasta rasa nu se preteaza la asa ceva, este insa un foarte bun caine de paza, usor de dresat. Ciobanescul mioritic, si mai putin pretabil pentru vanatoare.Respecte

| LiviuuuXD a răspuns:

Ciobanescul german e mai inteligent, insa mioriticul e mult mai puternic, buna intrebare. Cauta si tu o corcitura naibii.

| LiviuuuXD a răspuns:

Ogar!

| PiTbuLuL a răspuns:

Rasele acestea nu sunt de vanatoare sunt de paza dar daca ar fi la vanatoare ciobanescul german find mai rapid si mai inteligent un ciobanesc mioritic este mai puternic adevarat dar nu poate fugi repede.

Răspuns utilizator avertizat
| cristeasofia a răspuns:

Eu iti recomand un brac german, este cu siguranta rapid, inteligent si puternic. Este de asemenea bland cu stapanul.happy

| KiduuD a răspuns:

Un Tekel, Beagel, Basset Hound, Brac German, Ogari si Deerhound. Sper sa alegi pe cel mai frumos happy

| Bosshaker21 a răspuns:

Eu zic sa iti iei un dog argentinean.acest caine este foarte bun la vanatoare.El este folosit sa vaneze; iepuri, porci salbatici.Dar este si folosit pentru a vana pume negre.

| grecoman explică:

Baieti nu ati inteles eu a m spus ce caine sa ini compar ciobanesc german caine de vanatoare sau mioritic

| FollowYouFuckingDreams a răspuns:

Rasele acestea nu sunt pentru vanatoare, sunt de paza, dar ciobanescul german este mai inteligent. Mioriticul este mai mare si mai puternic, insa nu mi-l pot imagina la vanatoare thinking