| Alina140663 a întrebat:

Buna TPU.[dau funda] de ceva vreme mi'ai aparut cearcane.si sunt insuportabile...pe sa fac ca sa scap de ele \ daca este vreo crema speciala va rog spuneti numele, daca trebuie so iau ce retzeta [dar ma indoiesclaughing] cam cat ar costa. daca voi ati folosito.si bine intzeles daca da roade
daca este ceva mno.care o pot face acasa din nou spuneti-mi-o. aaa si daca a dat roade

mersilove strucklove strucklove struck anticipat
cum am mai spus ***FUNDA***

Răspuns Câştigător
| BlackShadow_2815 a răspuns:

Buna alybig hug
daca aceasta problema este acazionala.atunci un fond de ten mai deschis la culoare aplicat in regiunea ochilor, ar trebui sa mascheze cearcanele. aplica un fard care estompeaza. Cearcanele pot sa fie simplul efect al lipsei de odihna si al stilului de viata dezorganizat sau pot de asemenea sa fie un semnal de alarma pentru alte probleme.desi nu cred asta. evita sa te freci la ochithinking Am auzit ca acea crema de la Avon e foartea buna.gama Anew.incearca sa vezi. daca nu.aceea de la Beauty Cycle care costa in jur de 60-70 lui. ajunge cam 3 luni, e concentrata si eu sunt foarte multumita de eahappy

5 răspunsuri:
| deyutzyk97 a răspuns:

Pai ar fi o crema de la cumparaturile alea destepte de pe acasa tv si se numea sunshine si o aratat in direct cum i-or disparut la o baba de 60 de ani toate ridurile si doar in 60 de secunde... uita-te numa pe programu ala odata si odata tot mai apare iti spun este uimitoare crema aia?\big grin

| haiZI a răspuns:

Incearca sa stai mai putin la pc totusi si mai multa odihna, somn.
http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-crema-anticearcan.html. pa

| LoveTVD a răspuns:

Nu trebuie nici o crema puneti castraveti cruzi la cercane si o sa vezi ca dispar...am avut si eu o perioada asa si mi-au disparut cu castravetiiwinking.

| Iulia_4983 a răspuns:

Incearca crema de galbenele.:d
simpla sau cu propolishappy
poate te ajuta cu cevabig grin
funda?batting eyelashes