| SherryXoX a întrebat:

, De 3 ani de zile imi doresc enorm de mult un catel, eu stau la apartament si parintii mei nu mau lasat sa-mi cumpar unul. de curand tata mi-a zis ca mi.ar cumpara el un Bichon Maltez zilele astea, dar sa nu depaseasca 400Ron. Va roog mult mult, daca cunoasteti pe cineva sau sunteti insasi vanzatori anuntati-ma, un Bichon Maltez femela, al carei pret sa nu depaseasca 400ron, cand l.am auzit pe tata spunand ca.mi cumpara mi.au lacrimat ochii de bucurie, asa ca va rog ajutati-ma, sa fiu si eu printre copiii norocosi care au un catel. Si am 13 ani, ma.s putea ocupa de el, singura. Va multumesc! Dau Funda big grin.

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| Diana7383 a răspuns:

Buna. eu vand bichon maltez2luni jumatate cu 4 milioane. daca esti interesata da-mi id tau

| SherryXoX explică (pentru Diana7383):

Roxy_9517@yahoo.com

| SherryXoX explică (pentru SherryXoX):

Te rog mult, mi.l mai poti tine o zi sau doua? puppy dog eyes

| SherryXoX explică (pentru SherryXoX):

Roxy_9517@yahoo.com, cu litere mici, primul l.am scris de pe telefon si mi lo corectat automat si nu am vazut...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copii norocosi care au un catel?
Nu te supara dar nu o gasesti tu un Bichon Maltez de rasa calumea "sanatos tun" la pret de pana in 400 Lei. Daca vrei gasesti pui calumea vaccinat, spalat, curatat si sanatos la pet shopuri la 400 + - pana in 600-650
Dar cine te opreste?
Ia si de la Oamenii dar eu nu iti garantez nimic.
Nu cunosc pe nimeni.

| Weedier a răspuns:

Ce norocoasa esti! eu am stat un an de zile sa-l conving pe tata sa-mi ia papagallaughingsi eu vreau un catel, l-am rugat mult dar nu a vrut asa ca mi-am luat papagal (a murit) acum mi-a zis ca-mi ia 2 big grin
dar oricum nu cred ca gasesti sub 400 lei. unchiul meu a luat unul si a dat 1200 pe el, rasa pura

Răspuns utilizator avertizat
| Nistor_Stefan_1995 a răspuns:

Intra pe http://www.tocmai.ro/bichon-maltese-femela-5180279.html
dar costa 450 lei.E cel mai mic pret pe care l-am gasit.