Mie pisica mi-a disparut 2 luni, si am vazut-o venind acasa, piele si oase, cand mancam, din cate am vazut, ea a plecat si cineva a luat'o, dar stai linistit, mai asteapt'o daca nu vine, nu-ti pierde speranta, sunt doar 3 zile, nu o sa moara ea.
Normal sa-ti fie dor de ea , insa timpu vine odata si odata.
Stai linistita si asteapto, primul lucru care ar trebui sa-l faci daca vine acasa e ca de-acum incolo sa o ti mai inchisa, sa nu aiba libertatea care a avut-o, sper sa o regasesti, mult succes :*
Buna!
Cred ca a fugit de acasa si n-o sa se mai intoarca niciodata. Poate a fost omorata,sau a luat-o altcineva, sau poate si-a gasit un gagic .
Mai asteapto in fiecare zi daca nu se va intoarce ai pierduto inceraca sa o cauti mai ales unde pleca ea mereu.
Pa, pa!
Hei si eu am un motan,lipseste de acasa cu zilele,cand vine miros de gratar de la noi apare si el
Masculii pleaca de acasa dupa pisicute.,daca nu e motan,mai asteapta putin,daca nu apare...e posibil sa fi gasit un loc din care nu vrea sa mai plece, dar stai linistita va veni macar sa te vada:*
Trimite-mi mesaj pe privat sa imi spui, daca s-a intors!
E pisica, nu e motan. O s-o astept oricum...
Mersi Bya, macar am putut sa zambesc in seara asta
Multumesc mult de mesaje. S-a intors acasa, a mancat si a baut muuulta apa.Si apoi a dormit. Cred ca a luat-o cineva si acum a "evadat".
Am întâlnit același caz la vecina mea Daniela. Avea o pisică Jessica, nu a venit acasă de o săptămână. A crezut că a murit, și așa s-a și dovedit. A găsit-o moartă la ghiol. EEEE... Nu vreau să te sperii. Baftă!
In aceasta perioada pisicile sunt in calduri draga mea, ai rabdare si se intoarce
Nu trebuie sa te sperii.Am avut si eu o pisica si a plecat timp de 3 luni, deci crede-ma ca 3 zile e putin.Iar daca esti la tara, sa stii ca bunica mea a avut o pisica care a lipsit 1, si s-a intors cu pui cu tot.Nu te ingrijora!
Pai depinde de ea. daca so fi casatorit nu mai vine dar daca ii dor de tine va veni
Ane758 întreabă: