Vezi sa nu aiba viermisori..eu zic sa ii iei ceva pentru deparazitare interna ca nu este in regula... daca nici asa nu revine la normal du-l la veterinar
Pai daca stai la curte lasa-l pe afara sa alerge ca se intoarce el. Si dai sa mamance regulat, nu cand vrea el si daca vrea mia des cand iti cere dal afara sa vaneze. Eu asa am facut. Daca le ti in casa se plictisesc si mananca de plictiseala si se ingrasa. Funda?
Are viermi
Trebuie sa ii cumperi niste pastile pentri viermi de la farmacia veterinara
Este si o problrma : daca mananca asa mult inseamna ca are multi viermi iar dupa ce ii vei da acele pastile trebuie inchis undeva deoarece va vomita numai ghemotoace de viermi. BFT
Multumesc pentru raspunsuri. Mama spunea ca s-ar putea sa aiba viermisori dar nu prea o credeam. Maine am sa-i cumpar pastile.
Cred ca inainte sa-l primesti a fost obisnuit cu o cantitate mare de mancare iar el manca cand ai era foame apui isi vedea de treaba sa dar poate e depandent de mancarea aceea schimbo ca sa nu mai fie asa de fomist si sa se obisnuiasca daca nu incepe sai dai mancare cu mai multi carbohidrati ca sa nu i se faca foame.Cam asta a fost parerea mea Dar inca un lucru daca nai timp de iesit cu el afara ia o carpa si freca-l la... asa si se va pisa si nu o sal mai duci afara inca un lucrur cred ca la al tau nu cred ca va functiona.Eh macar incearaca Bye! sper ca te-am ajutat.
Buna!
Pai, ai putea sa ii dai de mancare regulat. Adica, dimineata nici chiar asa de mult, dupa-amiaza si seara. Daca mai vrea de mancare in + poti sa ii spui asa :"Du-te si alearga pe afara, si apoi primesti ceea ce'ti doresti. " Daca nu stai la curte si stai la bloc iesi cu el afara si plimba'l.
Bafta!
Multi pisoi sunt asa.nu iti face griji. probabil ca dupa mesele regulate pe care i le-ai dat ii mai dadeai un mic bonus daca plangea.asa ca ea(sau el)a vazut ca ii dai de mancare daca plange, s-a obisnuit asa. deci tot ce ai de fcaut e sa o hranesti regulat si sa nu ii dai mai multa mancare daca plange
Nu te speria,catelul meu era in aceeasi stadiu ca si pisoiasul tau.Ii dadeam de mancare si in secunda urmatoare,nu mai era nimic.E mic si are o cantitate mica de mancare,de aceea mai cere.Tu sa-i dai cat trebuie si cat consideri tu ca trebuie sa manance,sa nu te induiosezi de fata lui de cersetor. Si de avut, n-are nimic, in legatura cu sanatatea, e micut si nu stie cat trebuie sa manance, si daca-i da-i multa mancare, acum la 4 luni, i-ar dauna. Sper ca te-am ajutat, bafta!