Nu trebuie sa fii proprietar de broasca testoasa ca sa iti dai seama ca a mancat prea mult.Mai ales ca s-a si umflat.Du-te cu ea la veterinar sa nu faca blocaj.
Buna.Eu am avut vreo 5 broscute de Florida !
Nu ii mai da asa multa mancare caci vei avea aceasta problema mereu.E clar ca a mancat prea mult . Uita-te pe internet la o dieta a broscutelor (un fel de program al mancarii) sau fa-i chiar tu unul si respecta-l.Dai de mancare la anumite ore ca sa nu faca un obicei din aceasta "boala".
Acum despre problema prezentra nu prea am ce sa spun decat sa il duci la o clinica veterinara in care sa ai mare incredere deoarece nu toti veterinarii sunt asa buni si e mai bine sa il duci la o clinica.Intereseaza-te si cumpara-i niste vitamine.
Mie mi s-a intamplat cu una din broscutele mele aceeasi problema si am dus-o la un veterinar excroc (nu dau nume) care mi-a dat niste tratamente inutile (scuze de cuvant) care nu au facut nimic decat sa o omoare . Nu trebuie sa ai incredere in toti veterinari asa ca du-o la clinica caci e mai de incredere. Succes! Funda?
EU AM AVUT UNA. Si mie mi s-a intamplat. Poate fi din cauza ca a mancat prea mult. Din fericre...la mine a facut blocaz si a trebuit sa o duc la veterinar...dar a supravietuit. Acum e linistita in parcul minucipal din orasul meu