| zbordefluture45 a întrebat:

de cateva zile m-am gandit sa-mi iau un animalm de companie. acum cateva luni mi-am luat un porcusor de guineea.in primele zile era vioi, dar dupa ceva timp a inceput sa nu mai manance, sa nu se mai joace si i-au aparut niste bubite pe corp. apoi a murit. si acum nu stiu ce sa mai imi cumpar. mi-e frica sa-mi mai cumpar porcusor...[poate pateste la fel] dati-mi ceva sfaturi...[ce sa-mi cumpar]? iepure, papagal? dau funda la cel/cea care raspunde cel mai bine. multumesc

Răspuns Câştigător
| Sparckling a răspuns:

Buna! Stiu prin ce ai trecut pentru ca am avut o porcuta asa de dragalasa...of, a murit.Acum il mai am pe baietel. Faza aste ca atunci cand un porcusor nu mananca inseamna neaparat ca e bolnav.Ei au o chestie tampita,ca altfel nu pot sa-i zic, ca pana nu se fac bine, nu mananca.Trebuie hraniti fortat, cu seringa, mancare pasata (diverse) si ce-ti mai da doctorul veterinar.Eu iti sugerez tot porcusor de guineea pentru ca traieste mai mult ca hamsterul, deci te poti bucura de el cat de cat.Acum tu hotarasti! Dar daca iti iei totusi porcusor si ai nevoie de ajutor sa nu eziti sa-mi ceri ajutorul! Succes!

2 răspunsuri:
| mriuls a răspuns:

Iepure nu! am avut si stiu si de la alti si din proprie experienta ca este foarte '' sofisticat'' si daca nu il ti la regim special se umfla si moare laughing, papagal nu stiu face galagiee, poate vrei un hamster e cel mai adecvatwinking

| BiancaDenisa a răspuns:

Un catelus! Te poti juca cu el si este o companie placuta.Eu mi-as lua catel daca m-ar lasa parntii dar nu vor caini in apartament sad... dupa mine ia-ti un catel, vei vedea ca iti va placea, incearca! numai bine happy