| moni99 a întrebat:

De cateva zile mi-am cumparat un papagal si as dori sa-mi spuneti cand ar trebui sa incep sa-i dau vitamine si ce fel de vitamine? Multmesc mult!

Răspuns Câştigător
| deea186 a răspuns:

Si eu am un papagal si sper ca urmatoarele sfaturi sa te ajute : daca papagalul e ica pui poti sa ii dai de doua ori pe saptamana (iti poti da seama daca e adult sau pui dupa culoarea ciocului daca pe la nari este alb inseamna ca e pui daca are urmatoarele vulori e matur : maro e fata si albastru inseamna ca e baiat), daca nu poti sa ii iei tot timpul vitmine poti sa i dai tu mai multe feluti de legume sau fructe paine biscuiti si patrunjel
SPER CA TE-AM AJUTAT! :*

| moni99 explică (pentru deea186):

Papagalul pe care v-am spus ca mi l-am cumparat de cateva zile mi-a murit(a fost femela)si azi mi-am cumparat un mascul...si as vrea sa-mi spuneti ce sa fac pas cu pas pentru ca nu mai vreau sa patesc ce am patit cu femela... daca ati putea sa-mi spuneti ce sa-i dau de mancare, igiena din cusca si dupa cate zile de la cumparare am voie sa-l las prin camera sau sa incep sa-l dresez.Va rog ajutati-ma este prima data cand am papagal!:*

| deea186 a răspuns (pentru moni99):

Pai...e bine sa il lasi sa zboare prin casa pentru ca sa se acomodeaza cu spatiul in care sta dar sa fi cu ochii pe el sa nu se apropie de obiecte periculoasa si daca ai flori prin casa ar fi bine sa le indepartezi cat papagalul este liber deoarece acestea s-ar putea sa nu ii faca bine. In cusca trebuie sa fie curat mereu si nu trebuie sa lipseasca osul de sepie cu care el isi lucreasza ciocul si ghiarele.Iar daca ai un singur papagal ar trenui sa ii iei si pereche ca sa nu moara sau sa ii pui o oglinda pentru a crede ca mai e cineva cu el. Daca e perus nu poti sa il faci sa vorbeasca deoarece nu e capabil de acest lucru dar daca este altceva atunci poti sa il dresezi in mod normal papagali invata maxim 8-9 cuvinte.Si daca vrei ca papagalul tau sa aiba o alimentatie sanatoasa poti sa i iei batoae de agatat in cuscapentru si peru avea o digestie mai usoara.Si cam atat ar trebui sa stii. SPER CA ACESTE INFORMATI ITI SUNT DE AJUTOR :*

3 răspunsuri: