| Sunny4Summer a întrebat:

TPU!
De curand am gasit o pisicuta pe strada, si m-am gandit s-o pastrez. Cum s-o ingrijesc? E micut, are mai putin de 5-6 luni, cred... E simpatic si vreau sa se simta bine in noua casa.
P.S.: Stau la casa.

10 răspunsuri:
| samynța a răspuns:

O speli, ii dai de mancare. Dar cel mai important este sa tii la ea...

| RedNose a răspuns:

In primul rand, trebuie spalat si dus la veterinar sa-l consulte si sa-i faca vaccinurile si deparazitarile, iti va da o schema de vaccinare. Tot acolo ii vei afla si varsta.
Daca are peste 2 luni ii poti da boabe si hrana umeda speciale pentru pisici,dar nu-i da whiskas sau ce mai e prin supermarket, mergi la un pet shop si cumparai royal, applaws etc. in functie de varsta. In plus poti sa-i dai peste la conserva, lapte, carnita fiarta(nu porc).
Succes! iar pentru mai multe intrebari poti intreba chiar medicul vet.

| DarkBlood32 a răspuns:

Pai e cam usor de ingrijitwinking
Ii dai de mancare, il speli cu apa calduta dar vezi sa nu ii intre apa in urechi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Asta este un gest foarte frumos din partea ta.
Pai da-i sa manance, o speli, o ingrijesti, o deparazitezi.
Te pup!

| SunnyDay88 a răspuns:

Prima oara il deparazitezi urgent intern si extern. viermisorii de la ei se transmit si la noi, iar de purici nu mai zic.
apoi iti iei o perie speciala de pisici ca sa ii ai grija de blanita, nu trebuie neaparat spalat daca are blanita curata. si ii iei ceva bun de mancare si ai grija ca tot ce ii dai sa fie proaspat.

| karsivan a răspuns:

Ideal ar fi sa mergi la medicul veretinar, acolo o sa afli ce varsta are pisicuta si ce ar trebui sa faci.Ma indoiesc ca are 5-6 luni la varsta asta deja este mare si seamana cu o pisica adulta cred mai degraba ca are 2 luni daca este mica cum spui. La veterinar o sa ii dea pastile de viermi intestinali si o sa faca vaccin.In functie de varsta o sa primesti si sfaturi ce mananca si ce trebuie sa-i mai dai vitamine si etc.

| Aide a răspuns:

Daca ai putea gasi o pisica matura care sa aiba grija de el... De obicei pisicile "adopteaza" pisicii mici. Daca nu, poti cumpara un biberon cu care sa-l hranesti happy

| Roxy5199 a răspuns:

Ii iei un patus pe care ori il lasi pe terasa (daca ai)ori in casa. ii cumperi si hrana de jr., o zgarda anti-purici, un castron de apa si unul de mancare sau combinate si ii faci vaccinurile(daca vrei).

| Xoniaa a răspuns:

Buna, il hranesti, il speli, ii dai de mancare, il duci la veterinar, ai grija de el si arata-i ca o iubesti sa fi ca o mama pentru ea :* Bafta cu pisicuta puppy dog eyes!

| pisihabarnuare a răspuns:

Ii cumperi mancare, jucarii, culcus si trebuie sa o lasi libera prin casa. nu uita insa de cutia cu nisip. tu doar las-o undeva si ea va face acolo. sper ca am fost de folos!