| Badanau_Aura_1998 a întrebat:

Buna TPU de curand am primit un hamster cadou deci ce ar trebui sa stii despre el ce mananca ce temperatura trebuie sa aiba camera ma rog... am fost ieri si i-am cumparat talaj este o.k? dar ma ingrijoreaza toata ziua doarma iar noaptea se plimba pe rotita sa de ce? as dori informatii utilitare multumesc. dau funda

Răspuns Câştigător
| DenisIonut01 a răspuns:

Am si eu hamser... noaptea doarme si seara e foarte activ asa sunt ei.
Hrana:Hrana pentru hamsteri de la petshop.
Sa ai iei o adaptoare de apa pentru hamsteri daca nu are ca ei beau si apa!
pai ai pui talaj pe fund la cusca si putin in casuta daca are casuta, dupa 1 saptamana schimbi talaju, pui hamsteru undeva unde sa nu fuga desfaci fundu la cusca il iei arunci talaju de pe fundu custi si speli fundul scoti tavita sa speli si pe fundu tavitei big grin si sa nu ai dai rotita jos ca e hiper energic seara si nua re ce face daca tu o dai jos.

3 răspunsuri:
| Scremer a răspuns:

Am avut si eu hammsteri asa fac tot timpu noaptea fug pe rotita si ziua is mai lenesi.Cand schimbi talajul la ei trebuia sa speli si cusca dar cu apa foarte ffierbinte sa nu speli cu detergengti sau alte chesti din astea ca o sa moara si le poti da de mancare si cate un mar verde taiat de sigur (cu tot cu coaja) si daca vrei sa faci si pui. Cand fateaza femela trebuie sal ti pe mascul de o parte cateva saptamani ca altfel o calareste iar si nu e bine ca o sa ai ogroaza de hammsteri si nu i sti ce sa faci cu ei si vezi ca daca cusca nu e destul de mare se manaca intre esti.Bafta

| DenisIonut01 a răspuns:

Am uitat sa iti spun sa ai dai morcov tai o bucatica cand face mami tau mancare si ai dai la hamser,patrunjel mananca,varza,salata,sa nu ai dai produse sarate ca moare!, porum fiers dinacela de mananci vara, iei o felie de paine si o lasi sa se intareasca si apoi o rupi bucatele si in ai pui cate o bucatica in cusca cand nu are big grin e foarte buna pentru dinti ca ai cresc si el trebuie sa ai toceasca, cand vine vara primavara poti sa ai iei de afara frunze de la papadi (florile alea galbene iei frunzele verzi de la ele),trifoi,lucerna,cascaval, mar, para, el mananca cam ce mananca si un iepure big grin. Sa nu ai dai:cartofi ca moare, nicii dulce ca dupa bea apa multa de il doare buta.

| lolmylolyou a răspuns:

Probabil este de rasa siriana asta inseamna ca este nocturn deci nu_ti face griji ca doarme ziua.Mananca mancare pentru hamster dar de asemenea pote manca legume (morcovi, salata, fasole pastaie si patrghunjel)fructe (mar, nuci si caise)insa sa nu-i dai nici o data partocale sau lamie deoarece nu sunt pentru organismul sau.De asemene ii place mlt nisipul deoarece provine din desert. Sper sa iti fie de ajutor sfaturile mele.