| MisteriousGirl010 a întrebat:

de curand o catelusa pe care o cresc de mica a fatat 7 puiuti in varsta de aproape 3 saptamani, catelusi se dezvolta foarte repede ceea ce ma sperie fiindca la 2 zile deja aveau ochi si se tineau in picioare destul de bine, la 1 saptamana mancau carnita de pui chiar daca nu aveau dintisori, cateva detalii:
-Nu ii tin in casa
-Sunt 7
-Toti oamenii le dau mancare
-Nu vor sa stea in cusca
-Mama lor e cam slabuta dar le da cat lapte poate dar ei sunt grasuti si nu se satura asa ca le dau cu seringa
Oricumm asta nu prea conta dar chestia e ca,au luat purici si cateva capuse,ceea ce nu as vrea sa se mai intample si le voi face o cusca undeva intro groapa (ii voi muta dar bineinteles ca va fi si mama lor) ideea e ca nu e chiar o groapa e ceva asfaltat,curat fara pamant doar! Dar nu stiu ce model de cusca ar trebui,vreau ceva usor,practic si destul de mare,ce imi va mai trebuii cu cateii, si la ce varsta am voie sa le fac o baita deparazitanta si sa le fac un vaccin! Funda, Multumesc! Rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

Sa-ti traiasca!
poti sa cumperi picaturi/solutie impotriva purecilor si capuselor, care se pun pe ceafa (ar trebui sa scrie pe ambalaj daca le iei din magazin, sau daca vorbesti cu un veterinar o sa-ti spuna el cum sa faci). baie nu se face la pui ca li se strica blanita, asa mi-a spus si mie doctora, pot sa faca baie de la 6-7 luni incolo.
eu zic sa gasesti o cutie de carton mai mare unde sa stea toti si sa aiba si adapost mai ales acum ca e atat de cald. vaccin nu stiu cand se face, cred ca pe la 1 luna.

1 răspuns:
| mariusQ a răspuns:

De cusca nu stiu nimic dar cateii sunt mai "crescuti"ca ceilalti catei si vor ajunge si ma puternici la maturitate asa ca nu te ingrijora, bucurate si ca se descurca singuri de la o vreme si nu ca alti catei stau la mama lor si dorm toata ziua ca motanul meu.
Sper ca tem ajutat.