Mie mi s-a întâmplat să aibă un cucui care se făcuse de la înțepătura unei viespe foarte mari. Pisica a văzut-o și a vrut să o prindă. Dar acel cucui a colectat infecție. Nu cred că i se va întâmpla nimic.Eu zic că e ok să îl duci luni.
Eu zic să ai mare grijă de el! Poate să aibă ceva la cap, iar cu simţurile, poate i-a afectat nervii. Eu sper să fie bine, nu ştiu exact, dar... mai bine e să îl ţii lângă tine! Succes, sper că te-am ajutat!
Mai, eu chiar nu stiu ce sa cred... e foarte nasol daca e o tumoare. Am avut si eu un pisic care a trecut prin o mie si una de patanii si a supravietuit, pana cand a facut o tumoare, a facut atac cerebral si... eh. stii tu. eu zic sa te duci URGENT la veterinar. Niciodata nu stii ce se poate intampla. :/
Stai ma linistita daca s-a lovit e normal sa ii se faca cucui daca s-a lovit la cap si pisici mele i sa intampalat intr-o saptamana ii va trece bine a mea avea 8 luni
Daca ai tinctura de iod,dai pana luni,iar daca nu se retrage mergi urgent la vet cu el.
Vaccinarile si deparazitarile sunt foarte important,atat pentru sanatatea pisicului cat si a voastra. Daca pisicul are giardia fiindca nu a fost deparazitat puteti lua si voi si nu e tocmai bine. Eu te sfatuiesc, oricum ar fi, luni sa mergi al veterinar si sa apuci de vaccinarea si deparazitarea pisicul, daca nu te gandesti la binele lui, ganditi-va la al vostru.