| Miscelaneea a întrebat:

De saptamani intregi ma tot gandesc sa ma apuc de vlog. Am sa strang bani pentru camera, microfon * pentru echipament *, am sa invat sa editez videoclipurile si am sa depun efort maxim pentru a reusi.
Dar am niste probleme despre care voiam sa va intreb:
1. Parintii mei, de cand ii stiu, nu au fost prea incantati in legatura cu chestia asta " sa te pui pe internet, sa te poata vedea o multime de oameni" etc.
2. Eu sunt de la tara..si majoritatea vloggerilor pe care ii stiu sunt din orase mari.( asta e unul dintre lucrurile care ma retin sa fac vlog)
3. Imi este frica daca nu voi reusit. voi face de exemplu 2-3 videoclipuri si voi avea numai hate, dupa care ma voi lasa si lumea ma va privi diferit. Adica stiu ca lumea din jurul meu ma va privi diferit oricum, chiar daca am succes si sunt felicitata, chiar daca nu reusesc si primesc decat feedback negativ, dar oricum ma voi simti ciudat.( ma gandesc la asta destul de mult)
4. Legat de varsta. o sa implinesc 14 ani in toamna, ma gandesc daca este vreo problema si daca ar trebui sa mai astept.
5. Iar ultimul lucru este in legatura cu scenariul. cum ar trebui structurat? Sau macar este nevoie de el? Sunt multe persoane care vorbesc pe moment si nu au nimic planuit inainte sa filmeze, dar de asemenea sunt si multe persoane care isi structureaza un scenariu inainte sa filmeze... in legatura cu asta nu sunt prea informata, deci daca vrunul din voi ar putea sa ma ajuta, i-as fi recunoscatoare. Daca mai este ceva ce trebuie sa stiu legat de acest subiect spuneti-mi.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

1. nici eu nu as fi incatat sa imi pun moaca pe net mai ales la 14 ani.

2.irelevant daca ai continut de calitate

3. daca ti e frica nu te mai apuci... simplu

4.vezi raspunsul de la 1

5. daca ai continut de calitate nu ai nevoie de nimic altceva

| mihai69 a răspuns:

1. E problema lor; au crescut în alt secol, nu îi judeca prea aspru;
2. Irelevant. Ba chiar ar putea fi un atu în favoarea ta - să faci reportaje despre viața la țară din ziua de azi. Un fel de „Las Fierbinți" în direct (sau aproape).
3. Nu reușești - mai încerci. Evident, dacă ești sigură că asta vrei să faci. Și să știi că haterii sunt buni - cresc rating-ul! deși feed-back-ul e negativ, au „darul" de a crește traficul, deci ai reclamă gratuită.
4. După ce faci 14 ani, nu cred să fie vreo problemă. Cu condiția să produci conținut adecvat vârstei.
5. Aici e de fapt rolul tău. Fii creativă! scenariul e (totuși) bun. Dar și improvizația. Eu zic să schițezi la început o „poveste" și să te ții de ea. Pe parcurs, o să te adaptezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine crezi ca si-ar pierde timpul urmarindu-te?

| Miscelaneea explică (pentru anonim_4396):

Tu, ca sa poti sa mi faci hate

| anonim_4396 a răspuns (pentru Miscelaneea):

Stai linistita ca nu mi-as pierde timpul cu asa ceva.