anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 2 saptamani am primit 2 iepuroaice de la unchiul meu si nu stiu daca sunt gestante. Adica el a spus ca sunt dar am citit pe net si scria ca daca sunt gestante trebuie sa ii pui mana usor pe burta si daca simti sfarcurile inseamna ca e. Nici nu pot sa o dau la iepuroi sa vad daca il mai primeste pentru ca nu cunosc pe nimeni in zona cu iepuroi. Niste sfaturi din care sa imi dau seama?
Dau funda pentru cine imi spune! Fara comentarii rautacioase va rog!

Răspuns Câştigător
| bybyu a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa palpezi( sa ii apesi pe burta), iar daca simti niste noduri e gestanta, grede-ma pe cuvand eu am 100 de iepuri si asa afla ai mei daca e gestanta

| LIN2010 a răspuns (pentru bybyu):

Sfatul este unul competent din moment ce tu detii asa numar mare(100) de iepuri si afla ''ai tai'' cum e cu gestatia la femele.Meriti fundita pe deplin.Respecte

| bybyu a răspuns (pentru LIN2010):

Multumesc, da am 100 de iepuiri, dar mai am si pui mici, aceasta este pasiunea fratelui si a tatalui meu pe langa porumbei

6 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Salut, si eu cresc iepuri (uriasi germani), eu de obicei testez daca si-0a luat ducandu-o din nou la iepuroi, dar tu cum zici ca nu ai atunci cel mai usor e sa o palpezi pe burta (cum au zis si ceilalti), cand va fi cu vreo sapt inainte sa fete se vor simti si glandele mamare si se v-a vedea si burta.Cand o sa fete sa ai grija sa aiba apa si mancare sa nu-si manance puii.

| DeniseBryella a răspuns:

Uite aici ceva:http://animale.acasa.ro/......60442.html
Sper ca o sa te ajute.:D

| Deyutza1039 a răspuns (pentru DeniseBryella):

Iti multumesc mult Denisa! Chiar mi-a fost de folos site-ul pe care mi l-ai dat! Dar i-am dat fundita lui "bybyu" pentru ca avea doar 3 fundite.
Te pup!

| DeniseBryella a răspuns (pentru Deyutza1039):

Ok! Nu ai pentru ce! :*:*