| KaTaa1234 a întrebat:

deci am o problema...am la alegere dintr-un ciobanesc de asia centrala(alabai) si ciobanesc german si chiar nu stiu ce sa aleg stiu plusurile si minusurile la ambele imi place la ciobanescu german ca e despetep si se dreseaza usor, iar la alabai imi place ca creste mare e ft prietenos frumos si ft puternic si chiar nu stiu ce sa aleg ami dati si mie niste sfaturi va rog.happy

3 răspunsuri:
| AlexClAuDiU a răspuns:

Eu iti recomand Ciobanesc German deoarece am avut si eu unul, dar ai grija o sa te iubeasca mult si sa te joci cu el deoarece rasa aceasta este una vioaie si plina de viata din cate stiu nu prea sunt prietenosi cu alti caini si cu strainii depinde nu cred ca toti sunt asa apropo eu sper sa iti iei un Ciobanesc... apropo uite aici plususrile si minusurile la Ciobanesc http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/ciobanesc-german BAFTA SPER SA ALEGI CU INIMA NU CE SPUNEM NOI.

| ZZZZ554 a răspuns:

Ciobanesc German ca a avut si colega mea si era foarte dragut, dar cineva care impusca porumbei prin sat la omorat

| Adellee100 a răspuns:

Hei! Parerea mea este sa alegi ciobanescul german e foarte prietenos si loial! In plus este o rasa raspandita.Succes! Funda?