Nu trebuie sa fie neaparat de rasa.
Toti caini au personalitati diferite si bune in felul lor.
Eu zic asa, du-te prin magazine de animale fara sa te uiti dupa o anumita rasa sau ceva, iar cand vei intalni cainele potrivit pentru tine vei sti.
Iar... ce sa zic.iti sugerez sa nu iei husky decat daca ai o curte foarte foarte mare, pentru ca ei au nevoie de foarte mult spatiu. Si sunt cei mai nebuni caini pe care ii stiu. Nu ca ar fi de rau( e dragut). Dar sunt chiar nebuni si prostuti. Dar sunt si din cei mai frumosi caini. Oricum toti caini sunt frumosi.Asta zic eu.
Succes sa iti gasesti cainele potrivit!
(sa stii ca nu am raspuns pentru funda) Dar multumesc mult! Cand cineva imi da funda ma simt bine, si ma face sa cred ca i-am ajutat!
Tiai gasit un caine?
Daca da daca vrei poti sa imi trimiti un mesaj sa-mi zici daca tiai luat de rasa sau nu, cum de l-ai gasit, cum arata.asta doar daca vrei. Papa!
E ador rasele:pekinese imperial, bichon(maltese, havanez, frisse), yorkshire terrier, shih-tzu()si westy.
sper ca te-am ajutat funda?
Ce zici de un bishon maltese(e rasa mica) acum depinde si de bugetul tau
Mie imi plac foarte mult Labradori, Golden. Daca stai la casa ai putea sa iti iei un Husky. E foarte frumos.
La casa si vrei caine mic? Pai sunt foarte multe rase de talie mica: bichon, yorkshire terriei, pug daca mama ta nu are o problema cu parul cainelui deoarece stai la curte, poate iti place pomeranianul sau cauta pe net caini de talie medie