| Luizaaa a întrebat:

Deci nu stiu ce sa fac. As vrea sa iau o nimfa de la o prietena,dar ma gandesc ca nu am timp pentru ea. Imi plac foarte mult pasarile,am avut perusi pana acum dar inainte aveam timp. Ce credeti,sa o iau sau nu. Nu vreau sa o neglijez nici nu stiu daca sunt la fel ca perusii (aceeasi mancare,daca sunt sperioase) Mai ales ca nu imi plac momentele despartirii,mi-au murit atatia perusi,stiu ca nu sunt nemuritoare,dar nah. Nu stiu ma simt nepregatita, ce sfat imi dati sa iau sau nu? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Mihai4ever09 a răspuns:

Buna, eu am o nimfa, are 2 ani ( traieste in jur de 20-25 ani depinde acum ) am avut si perusi, nimfele sunt mai destepte, nu sunt pretentioase, daca se ataseaza de stapan vorbeste foarte mult, cel putin a mea, comunica, canta, nu ii place sa stea singura in camera, pot suferi daca sunt neglijate. cumpara-i mancare speciala de nimfe si vitamine. Depinde de tine daca vrei, sau nu.

| Luizaaa explică (pentru Mihai4ever09):

Dar ii dai si drumul sa zboare? Daca da cum faci, cum o bagi inapoi in colivie?

| anapatrascu a răspuns (pentru Luizaaa):

Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine dar iti pot raspunde. Le dau drumul afara dar unu dintre ele e lovita la aripa si vine singura!

| Luizaaa explică (pentru anapatrascu):

Multumesc pentru sfaturi!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu au nevoie de cine stie ce atentie, nu-s la fel de atasate precum cainii. Daca ii oferi strictul necesar: mancare si apa si vorbesti macar seara putin cu ea e totul ok. Ti-ar prinde bine sa-ti iei, e un factor de evitare a stresului.

| Deliiiia a răspuns:

Iti doresti o nimfa? Atunci de ce sa nu o iei? Important e sa faci ce consideri tu ca te va face fericita. Nimfele traiesc mai mult decat perusii, si in plus iti poti exersa responsabilitatea.

Cum sa nu, ia-ti, papagalii sunt animale adorabile, daca as avea posibiliatea sa primesc unul l-as accepta numaidecat.

| NoFeelings a răspuns:

Sigur. Iubirea oferita de necuvântătoare este incomparabila. Chiar sper că o vei lua și ne vei spune cum e, etc.

| anapatrascu a răspuns:

Eu am doua.Dar iti dau un sfat sa nu iei niciodata doar o nimfa! lor le trebuie un partener altfel se simt singure.Nu-i nicio problema daca nu ai mult timp pentru ele dar sa nu fie doar o nimfa ci doua si nu traiesc 20-25 de ani ci 15-20 de ani.Le am de cinci ani le poti invata sa vorbeasca dar prefera sa imite sunete.Ale mele NU prefera mancarea speciala ci doar seminte de floarea-soarelui.

| BatGirlBat a răspuns:

In studio recent spune ca 96 % din oamenii care detin animale sau pasari sunt mai fericiiti pe o scara de 70 % iar din care 30 % nu.
Eu spun sa o iei.
Funda?