| AnonimKidd a întrebat:

Dupa episodul tragic din viata mea (ambii perusi au murit in aceeasi zi la 2 ore unul fata de celalalt) am decis sa vad si partea buna a lucrurilor : ca imi pot lua un nou papagal. Ma gandeam initial la un amorez, dar din cate am inteles trebuie sa fie doi. Si pana la urma ma gandeam ce sa aleg : 2 amorezi, o nimfa sau un perus? Si am ales perusul.Zis si facut! M-am dus, m-am uitat. Era unul frumos colorat, dar statea jos si manca. Cat m-am uitat eu, asta a facut : a mancat. Mi-a placut asa de mult incat pe el l-am cumparat. S-a acomodat oarecum : mananca (dar nu in exces), doarme in leagan, bea apa. Numai ca nu se prea joaca si ii tremura aripioarele. Oare ii e frica? Oare ii trebuie mai multe jucarii? Are oglinda, are clopotei si leagan. L-am scos afara, sta pe deget, pe umar, pe pat, pe raft. Mai si zboara, dar atunci cand zboara, saracutul, se loveste de toti peretii.
Deci... intebarea ar fi : de ce ii tremura aripioarele? Are ceva sa ii e doar frica?

Răspuns Câştigător
| DeeaD1 a răspuns:

De cat timp il ai? Daca il ai de putin timp(1 saptamana)atunci ar trebui sa il mai lasi. Daca il ai de mai mult timp asta inseamna ca ar trebui sa te duci la cineva care se pricepe.

1 răspuns:
| AnonimKidd explică:

Il am de cateva zile happy. 3 zile.