| AncaIoana2016 a întrebat:

E potrivit un caine Rottweiler pentru o persoana la primul caine?

Ps : Sunt fata si am 18 ani

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este potrivit pentru orice persoana sincer, nu conteaza ca-i fata sau baiat, atata timp cat il duci la dresaj bun, vaccinarea la zi si ham + zgarda+ botornita fier, nu ai treaba chiar daca iti scapa sa zicem, are botornita ce sa-i faca acelui om... sau pe cine ataca. Daca este dresat de la cateva luni, nu vei mai avea treaba cu el, ideea este ca dupa dresaj, sa respecti cu strictete ce spune dresorul, exact pasii care i-a facut el, sa-i faci si tu, ca altfel isi pierde din intuitie. Daca are peste 1 an, nu ti-l recomand, ia-ti pui sau nu iti lua deloc.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E caine de baieti. Cand va creste nici nu il poti tine in lesa. Te trage dupa el.
Primul caine?
Parca ai vorbi de prima inmatriculare la masina.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te juca cu viata ta! Aceste animale se pot indrepta si impotriva stapanilor.

| NoFeelings a răspuns (pentru Salontanul):

?
Te-as ruga sa nu mai sceii astfel de mesaje.
Desi, da, exista nenumarate atacuri provocate de aceste rase, de vina sunt doar montele necontrolate si stapanii. Daca iti lasi copilul sa se comporte ca si un salbatic, nu o sa invete singur sa fie cel mai manierat copil

| Salontanul a răspuns (pentru NoFeelings):

Te-as ruga sa nu ma mai rogi. Nu-i treaba ta ce scriu eu. Daca ai ceva de spus, spune! Daca ai ceva de reclamat ma poti reclama la admini. Nu stau eu sa-ti explic ca asemenea rase sunt periculoase fiind create tocmai pentru a ataca. Mai citeste!

| NoFeelings a răspuns (pentru Salontanul):

Eu te-as ruga sa nu ma mai rogi sa nu te rog.
Eu n-am ce raporta, da'nu te mai ambala asa ca nu esti cadou de crăciun.
Și ce vrei, hai sa isi ia si barbatii bichon, ca ala nu musca nici de ii dai cu toporul in cap, nu?
Daca nu vrei sa-ti argumentezi raspunsurile, dupa ce le mai scrii?

Cu dresajul necesar pana si un fost caine de lupte se adapteaza la traiul in apartament, chiar si cu copii in preajma

| Violleta2022 a răspuns:

Rottweilerul este un caine foarte violent si nu-l recomand ca animal de companie nimanui.

| NoFeelings a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce spuneti asta, doamna Gretta? happy

| Rocsid a răspuns (pentru Violleta2022):

Sunt fata.Am avut un rottweiller si a fost mai cuminte ca orice bichon prost educat de dive.Singura am facut dresajul si singura il plimbam fara botnita. Puteai sa vi sa ma scuturi ca el se uita cu capul intr-o parte daca vedea ca eu rad.
Nu catelul e problema ci faptul ca stapanii nu il stiu educa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru NoFeelings):

Pentru ca am vazut prea multi oamenii atacati de rottweilerii, fiind considerati o rasa violenta din nastere.

Plimbatul unui asemenea caine fara botnita un mare pericol pentriu oameni, si cine o face este inconstient, pentru ca asemena caini ataca fara provocare. In Romania este interzis plimbatul cainilor fara botnita, doar inconstientii pot face asa ceva, dar se potolesc repede, dupa ce primesc amenzi sau sunt somati sao faca.

| NoFeelings a răspuns (pentru Violleta2022):

Exact. Și mai sunt inconștienți care își plimbă câinii fără lesă. Nu îi suport. Nu mă interesează rasa căinelui, daca aceasta este legea, ține-l în lesă.

| Ada78 a răspuns:

Il poti lua.Dar sa il iei puiut ca atunci cand creste sa fie deja obisnuit cu tine.