3-4 ore de stat in fata calculator ului nu mi se pare mult. Daca obisnuiesti sa stai seara îți recomand programul F.Lux care modifica temperatura de culoare a monitorului in funcție de perioada zilei astfel o sa ti se para mult mai lejer sa privesti către ecran fara sa mai investesti in nu știu ce ochelari speciali...
Mai lasa-l dracu de calculator si ‘dă gaming‘ daca nu e o meserie in domeniu. Nu stiu ce varsta ai dar daca nu te gandesti pe termen lung la problema ta de vedere s-ar putea sa-ti para rau cu tot cu ochelarii ‘dă gaming‘ care cel mai probabil nu fac decat sa filtreze din lumina emisa de monitor si atat. Ia in calcul privitul in punct fix si de aproape a monitorului.
Banuiesc ca nu-ti ia 24 de ore pentru facut teme... hai acolo 2-3 ore maxim in fata calculatorului insa ar trebui sa faci si pauze din cand in cand. Mana dreapta ce anume are mai exact? Banuiesc ca de la prea mult mouse pentru ca tu esti in crestere la varsta asta si garantat ti-a influentat cumva avand in vedere ca tinutul mouse-ului nu are o pozitie naturala.
3-4 ore de stat in fata calculator ului nu mi se pare mult. Daca obisnuiesti sa stai seara îți recomand programul F.Lux care modifica temperatura de culoare a monitorului in funcție de perioada zilei astfel o sa ti se para mult mai lejer sa privesti către ecran fara sa mai investesti in nu știu ce ochelari speciali...