| MistaKe a întrebat:

Eu am un Beagle de 6 saptamani. Max, are 2 vaccinuri facute in data de 17 mai. Intrebarea mea ar fi cand pot sa ies cu el afara? Mai trebuie sa astept al 3-lea vaccin sau este in regula sa ies? Astept raspunsuri. Fundita big grin.

Răspuns Câştigător
| adelinna21 a răspuns:

Il poti scoate afara.primul vaccin este cel mai important/daca nu ma insel este cel de parvoviroz.dar sa il deparazitezi extern.la 6 saptamani e numai bine pentru deparazitare.si sa termini si restul vaccinelor si deparazitarile interne odata la 3-6 luni

3 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Dupa ce termini schema de vaccinare! Intr-adevar primul vaccin este de parvoviroza, dar abia ultimul vaccin se imunizeaza cainele pentru aceasta boala. Vaccinul de parvo se face de 3 ori daca nu ma insel, iar aceasta boala este foarte grea pentru caine si mici sanse sa se vindece daca o are. Un prieten si-a luat rottweiler si l-a tinut afara si a facut parvo si vreo saptamana s-a chinuit cu el, dar mai ales catelul s-a chinuit foarte mult.
Asa ca nu te este adevarat ce zice adelinna21, ca sa te convingi intreaba medicul, cu toate ca asta trebuie sa faci de la bun inceput.

| viotedy a răspuns:

Nu.asteapta sa termine vaccinurile.e cel mai bine asa.au fost cazuri cand s-au imbolnavit chiar vaccinati fiind.astia de rasa sunt sensibili, nu-s ca maidanezii.

| HerOdotA a răspuns:

Poti sal scoti ca eu am o taxa de virsta lui si e sanatos tun