| Ada78 a întrebat:

Eu as vrea sa imi cumpar un pui de Coker Spaniel auriu.Si mama siar dori dar tot nu ma lasa sa imi iau unul.Stau la bloc si am 10 ani.Cum as putea sa imi conving parintii sa imi ia unul. Fundița happy

6 răspunsuri:
| Miss25JK a răspuns:

Pai poti sa le spui clar ca ai vrea un animal de companie, ca si-asa prietenii sunt din ce in ce mai putini, insa un caine este un prieten adevarat si loial, le poti promite ca tu il vei scoate afara cand va avea nevoie, ca tu il vei ingriji, si ca tu vei prelua toate aceste responabilitati. Daca esti inca la scoala, promite-i ca te vei stradui sa inveti si mai bine daca ti se va indepli aceasta dorinta, fi un pic trista uneori, iar cand te intreaba ce ai spune-i ca iti doresti foarte mult acest catelus. Mult succes!

| nopainkiller a răspuns:

Salut!
Totul tine de tine! Ei trebuie sa fie convinsi mai intai ca ai responsabilitatea necesara pentru a ingriji un caine, si nu este asa usor! Trebuie sa il hranesti, sa il ingrijesti ma refer la faptul cabii va trebuii sa ii faci baie, trebuie sa cureti dupa el! Daca crezi ca esti destul de responsabil spune-le ca iti asumi responsabilitatea si atunci le-ai da de gandit!
Asta e parerea me! Bafta in convingerea lor!

| InimioaraTePupă a răspuns:

Http://www.cockers.ro/index.php?case=12
Citeste si cauta lucruri cat mai bune si zi la mama ta poate o convingi.O mai poti convinge aratand tot mai multe poze cu rasa care o vrei cand e pui si poate se induioseaza.Sau o imbeti si ii zici sa te lase.Nu o sa-si dea seama ca a zis da pana cand o sa te vada cu el. =)). Am glumit cu ultima parte. Noroc.

| lastmadafaka a răspuns:

Esti destul de mica si un caine este o responsabilitate foarte mare..incearca sa le arati ca ai grija de tine inainte sa ai grija de o alta fiinta...de exemplu dupa ce mancati spala-ti singura farfuria..cand face maica-ta curat intreab-o daca poti sa o ajuti cu ceva, sterge praful, da cu matura etc..promite-le ca o sa inveti bine la scoala si etc...nu cunosc aceasta rasa de caine dar daca este foarte mare poate gasesti o rasa de talie mai mica care sa-ti placa la fel de mult..mult succes :*

| Ada78 explică (pentru lastmadafaka):

Multumesc pentr sfat.Eu am animale de dinaine sa am 1 an, am avut:2 motani, 2 papagali, 5 pesti, 2 canari si 2 hamsterițe.Deci problema cu ingrijitul lui lui nu ar fi o problema.Cred ca problema lui ar fi plimbatul desii nu prea cred.

| NoFeelings a răspuns (pentru Ada78):

Plimbatul? Aia cred că e cea mai mică problemă. happy
Eu te încurajez să îți iei și o sa îți răspund la orice întrebare legată de câini, cu mare mare drag.
Un câine este tot ce îți poți dori de la un prieten: mai ales, loialitate.
Să știi că plimbările nu mi se aprinde o imensa problema. De două ori daca îl plimbi. Care o jumătate de oră sau o ora plimbarea, e super ok, bineînțeles să te mai joci și acasă cu el.