E greu sa ai un catel din acea rasa,e o rasa care domina si daca nu ai experienta in cresterea cateilor o sa ai va probleme de comportament. Te sfatuiesc sa iti iei o alta rasa in afara de : BullTerier, Rotweiler, Amstaf sau Bitbull. Sunt rase pentru oameni cu experienta si care stiu sa ii dreseze pentru ca sunt catei care eu in sange agresivitatea si crede-ma ca stiu ce zic pentru ca am avut. in al doilea rand un BullTerier de talie mare la apartament e chin curat, macar ia-l de talie mica daca tot vrei. Cu toate ca acel catel nu e pentru apartament. Are nevoie de spatiu. Mama ta ar fi de acord cu un catel mai mic si mai putin costisitor. De ce nu iti eie un Beagle? E un catel dornic de joaca si foarte destept. Daca mama ta nu e deacor e pentru a nu vrea un catel agresiv, pentru ca va facea ea curat dupa catel cand va fi plina casa de par si pentru ca nu nu te vede responsabila pentru a avea un catel. e o responsabilitate mare si iti zic din experienta pentru ca am 3. Spune-i ca iti doresti enorm unul dar te rogg, orienteaza-te spre alta rasa. Te rogg! Bafta multa